XXL Power Sponge – Action

XXL Power Sponge – Action

Huishoudelijke producten zijn toch echt wel mijn favoriet om te kopen bij de Action. De Action verkoopt namelijk allerlei handige en goedkope schoonmaak producten. Dit keer kwam ik iets nieuws tegen bij de Action, ik had dit nog niet eerder gezien. Het is de XXL power Sponge. Ik was erg benieuwd wat het was. Ik kocht de Power Sponge en probeerde het meteen thuis uit. 

De XXL Power Sponge is te vinden bij de schuursponjes en de schoonmaak doekjes bij de Action. 

Wanneer ik vrij ben vind ik het heerlijk om mijn huis goed schoon te maken en dan natuurlijk helemaal met een nieuwe ‘gadget’. 

De XXL Power Sponge is een mega grote schoonmaak spons die je zelf in de gewenste maat kunt snijden of knippen. Op het oog lijkt het een gewone spons maar dan mega lang. De spons wordt ook wel de wonderspons genoemd en is gemaakt van melamine. 

Ik sneed de spons op de gewenste maat en ben meteen aan de slag gegaan. Ik maakte de XXL Power Sponge nat en kneep hem daarna goed uit. Je hoeft voor het schoonmaken geen schoonmaakmiddelen te gebruiken, alleen de XXL Power Sponge. Wat natuurlijk superhandig is, het scheelt geld en het is beter voor het milieu.

XXL Power Sponge Action

Zelf heb ik echter het idee wanneer ik iets schoonmaak met een sopje het dan beter schoon wordt. Alleen is dit niet nodig bij de XXL Power Sponge. 

Mijn gasfornuis moest zeker onderhanden genomen worden, dus leek dit mij een ideaal product ervoor. Ik maak mijn gasfornuis regelmatig schoon, maar ik kreeg nooit goed de zwarte en bruine vlekken er vanaf. 

Totdat ik de XXL Power Sponge had gebruikt! Ik maakte mijn gasfornuis schoon en de zwarte en bruine vlekken verdwenen bijna. Ik hoefde niet veel kracht te zetten met het schoonmaken, de spons deed zijn werk. Ik heb de spons tijdens het gebruik een paar keer onder de kraan gehouden, zodat al het vuil wat de spons had opgenomen eruit kon. 

Ik ben superblij met het resultaat wat de XXL Power Sponge heeft bereikt zonder schoonmaakmiddel. Je ziet dat er nog een paar kleine zwarte vlekjes op het gasfornuis zitten, maar hé het is al veel beter dan dat het was. Ik denk dat wanneer ik wat schoonmaakmiddel laat inweken op de zwarte plekjes dat mijn gasfornuis weer als nieuw is. 

Lees voordat je de XXL Power Sponge gebruikt eerst even de gebruiksaanwijzing, want op gelakte, gepolijste en gekleurde oppervlakten kan je deze spons beter niet gebruiken. 

De XXL Power Sponge koop je voor €0,99 bij de Action. Het ligt er een beetje aan hoe groot je de spons wilt snijden of knippen maar je kunt hier ongeveer 4 sponzen uit halen. 

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIY – Animal jar

GOLD MASK – Action