Velvet in de woonkamer

Dit jaar is velvet helemaal hip! De velvet banken zijn niet weg te slaan op Pinterest. In bijna elk Scandinavisch interieur kom je een velvet bank tegen. Ik vind velvet super leuk, alleen jammer genoeg is mijn bank nog niet aan vervanging toe…

Afgelopen week liep ik in het winkelcentrum bij mij in de buurt. Ik liep richting de Action, maar voordat ik daar was kwam ik eerst langs de Blokker. Mijn oog viel meteen op een poefje dat in de etalage stond. Ik stopte voor de etalage en bekeek het poefje aandachtig. Ik besloot door te lopen… 

Ik ben nog nooit zo snel door de Action gelopen, omdat ik het poefje niet meer uit mijn hoofd kon zetten. Ik heb wat ‘onnodige’ dingen gekocht bij de Action en ben toen meteen teruggelopen.

Ik liep de Blokker in en tot mijn grote verbazing was de poef afgeprijsd naar €10. Oh my god, €10 voor dit geweldige poefje! Er stonden nog een stuk of 5 roze velvet poefjes, genoeg keus. Ik koos de mooiste uit en liep meteen naar de kassa. 

Nouja, meteen naar de kassa? Voordat ik bij de kassa aankwam zag ik een tafel die super leuk gedecoreerd was met roze, wit en goud accessoires. Ik moet zeker nog een keer terug om bij de Blokker nog wat leuke decoratie spulletjes voor in huis te scoren. 

Met het poefje onder mijn arm liep ik de winkel uit en kon niet wachten totdat ik thuis was. 

Ik zette het poefje bij de bank neer en was verliefd! Het oud roze van het poefje staat superleuk bij de rest van mijn inrichting. Mijn inrichting is vrij neutraal, maar nadat ik dit oud roze poefje heb neergezet wil ik nog meer roze elementen in huis.

Ik vind het velvet zo leuk hier in huis staan, dat er misschien wel ooit een velvet (oud roze) bank komt. Nu nog mijn vriend overtuigen… Haha! 

Dit poefje is te koop bij de Blokker voor €10. Ze verkopen het velvet poefje ook nog in een donker groene kleur. Wil jij dit velvet poefje ook in huis, wacht dan zeker niet te lang! Want voor je het weet is die uitverkocht.


LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is een sulfaatvrije shampoo

De oplossing voor droge nagelriemen!