Sinterklaas cadeautjes

sinterklaas cadeaus

Het is bijna Sinterklaas, dus dat betekent cadeautjes! Vind jij het lastig om cadeautjes te verzinnen voor een ander of voor jezelf? Met deze lijst heb je iedergeval wat inspiratie. De cadeaus die ik heb uitgezocht zijn nu te koop, voor hele goede aanbiedingen.

Kruidvat heeft met de feestdagen leuke aanbiedingen, ikzelf scoor hier dan altijd goed. Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een klein cadeautje in de schoen.

Vrijdag 23 november is het ‘Black Friday’, op deze dag vind je super goede aanbiedingen bij verschillende winkels. Zo ook bij Kruidvat! Kijk zelf even in de folder of op de site van Kruidvat, zodat je precies weet wanneer de acties gelden.

Niet alleen bij Kruidvat hebben ze leuke cadeautjes. Bij de Etos kunnen ze er ook wat van. Hoe leuk is het als je iemand een adventkalender cadeau doet met Sinterklaas, zodat diegene tot aan de Kerst elke dag een pakje mag open maken. 

Big bazar heeft het hele jaar door fantastische aanbiedingen. Dit leuke kaptafeltje scoor je nu voor maar €35. Bij mij staat dit kaptafeltje sowieso op mijn lijstje! Ik hoop dat de sint dit leest… 

Rituals is altijd goed! 

Wij vieren elk jaar sinterklaas bij mijn moeder. Wij eten dan gezellig samen en ondertussen pakken wij samen de cadeaus uit. Vier jij ook sinterklaas en zo ja, hoe vieren jullie het?

-xxx- Jill Evelyn

Klik hier voor mijn vorige post!

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Citytrip Berlijn #4

Moroccanoil

Moroccanoil