Poster art – Action

poster art action
Poster art – Action
Nu www.jillevelyn.nl toch omgetoverd is tot een interieur blog, hihi! Ga ik vrolijk verder met het maken van artikelen over interieur. Ik zal nog wel artikelen maken over beauty, maar mijn intresse ligt nu toch echt even bij interieur & lifestyle. Al jaren ben ik gek op het decoreren van mijn huis en ben ik niet van Pinterest af te slaan, er staan zoveel mooie foto’s op Pinterest waar je inspiratie kunt uithalen. In een eerder artikel had ik verteld dat ik mijn inrichting aan het veranderen ben, daarom moest nu ook het plankje boven de bank eraan geloven… 

Boven de bank hing eerst een grote spiegel, maar die heeft plaats gemaakt voor een plankje. Wat ik leuk vind aan een plank boven de bank is dat je het helemaal kan personaliseren. Je kan ervan alles opzetten. Denk aan fotolijsten, kandelaars, plantjes en nog veel meer. 

Ik noem het een plankje, maar het heet eigenlijk een schilderijenplank. De schilderijenplank heeft een speciaal spoor zodat je kleine schilderijlijsten in een perfecte hoek kan plaatsen. De schilderijenplank is verkrijgbaar in 2 maten: 55 cm en 115 cm. Ik heb voor de 115 cm gekozen, omdat dit mooier bij de bank past. Je kan ook nog uit 2 kleuren kiezen: wit en zwart. Ik ben voor de witte plank gegaan, want dit past mooier bij mijn interieur. De plank is verkrijgbaar bij de Ikea voor €8,99. Klik hier om naar de website van de Ikea te gaan. 

Nu de ‘plank’ is op gehangen, kon ik beginnen met het decoreren van de plank. Ik kocht een paar lijsten bij de Action en ik had nog wat accessoires van de kringloop die ik erbij wilde zetten. 

De eerste week had ik de lijsten met niks erin op de plank gezet. Zo kon ik er een beetje aanwennen en nog inspiratie opdoen wat ik in de lijsten wilden. Ik had op verschillende websites gekeken naar posters die ik mooi vond. Wat mij tegen valt is dat de posters erg duur zijn…

Totdat Action met weer iets fantastisch kwam. Action is de laatste tijd goed bezig en heeft bijna alles wat je nodig hebt. Nou ja nodig hebt… I love Action! 

Poster art

Action verkoopt namelijk nu pakketjes met daarin 17 posters. De pakketjes zijn er in 4 thema’s, voor ieder wat wils. Ik heb voor het zwarte en groene thema gekozen. In één pakket zitten 17 posters in verschillende afmetingen.
Afmetingen:
5 stuks 21 x 29,7 cm 
6 stuks 13 x 18 cm
6 stuks 10 x 15 cm

Het zwarte pakket bevat posters van dieren, quotes en tekeningen.
Het groene pakket bevat posters van vogels, bladeren, quotes en tekeningen.

De posters zijn verkrijgbaar bij de Action voor €0,72 per pakket.

Ik wilde meer groen in mijn interieur dus het leek mij mooi om het zwarte en groene pakket met elkaar te combineren. Nadat ik alle posters in de lijsten had gedaan en neergezet had op de plank, was ik erg onder de indruk. Ik ben er helemaal happy mee! Ik had niet gedacht dat de plank en de posters zoveel voor je interieur konden doen. Nu ik één plank boven de bank heb hangen, ben ik aan het twijfelen of ik er nog één onder zal hangen. Ik denk dat dit gezellig en knus zal gaan staan.

Ik hoop dat ik jullie een beetje inspiratie heb gegeven en het lijkt mij leuk om in de reacties te horen of jullie zelf ook het poster pakketje hebben gekocht. 

LET’S BE FRIENDS!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen nieuwe blogposts!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Decoreer je eigen bijzettafeltje

Wat koop ik bij een kringloop winkel #2