My bullet journal van Action

my bullet journal action
My bullet journal van Action
Op Pinterest en op Youtube is de bullet journal niet meer weg te slaan. Overal kom je foto’s tegen van mooie creaties die mensen in een bullet journal maken. Maar wat is een bullet journal nou eigenlijk?! 

De bullet journal is een boekje waarin je alles opschrijft wat je kwijt wilt. Denk aan: to-do lijstjes, afspraken, inspiratie, quotes en nog veel meer. Het is een soort agenda maar dan ‘next level’. Ik zelf ben echt fan van een bullet journal. Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt. Het is niet zo standaard als een normale agenda. Je maakt je eigen lifestyle boek, wat helemaal bij jezelf past. 

Wat heb je nodig om je eigen bullet journal te beginnen?!
Het belangrijkste is natuurlijk een boek. Het liefst met blanco papiertjes erin, zo kan je alles naar je eigen smaak maken. Ik zelf gebruik de bullet journal van de Action. De bullet journal ligt vanaf vorige week in de schappen bij de Action. De bullet journal van de Action heeft allemaal kleine puntjes op het papier. Zo kan je makkelijk tabelletjes met een liniaal trekken en ziet het er mooi verzorgt eruit. 

my bullet journal action

Hoe begin je in een bullet journal te schrijven?
Wat ik altijd als eerste doe als ik iets in mijn bullet journal wil schrijven/tekenen, is het eerst uitproberen op een A4 papiertje. Zodat als ik wat fouten maak dit niet meteen in mijn bullet journal heb. Ik kan er namelijk zelf echt niet tegen als er fouten of gekras in mijn bullet journal staan. Het liefst zou ik dan de hele bladzij eruit willen scheuren.

Wat het handigste is, is om een index pagina te maken (inhoudsopgave). Zo kan je later alles makkelijk terug vinden. 

Nadat je de index pagina heb gemaakt, begint het leuke werk! Laat namelijk je creativiteit de vrije loop!

Wat je kunt doen is bijvoorbeeld een maand overzicht maken. In het maand overzicht kan je al je afspraken kwijt.

Daarnaast kun je verschillende hokjes/tabelletjes tekenen voor to-do lijstjes, notitieblokje of wat jij maar wilt. 

my bullet journal action

Ik vind de my bullet journal van de Action echt te gek! De bullet journal ziet er mooi en luxe uit en dat voor maar €1,99! Dat is echt geen geld. Wat ik zo leuk vind aan de my bullet journal van de Action is dat het een mooi design heeft en dat er aan de binnenkant al wat inspiratie staat. 

my bullet journal action

Wil jij na het lezen van deze blogpost ook een bullet journal beginnen, wacht dan niet te lang want je weet hoe dat gaat bij de Action. Op = op!

xxx Jill Evelyn

 

2 Comments

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hydrogel lip mask action

Review hydrogel lip mask Action

Bubble mask van Action review

bubble mask action