Mijn was ruikt heerlijk!

Mijn was ruikt heerlijk!

In deze post wil ik het hebben over het huishouden en ja dan over de was. Je denkt misschien het is niet heel boeiend, maar iedereen vindt het fijn als zijn schone was heerlijk ruikt. Ik draai heel veel wasjes in de week en ik wil dan ook dat mijn was heerlijk ruikt. Ik ben dan ook altijd op zoek in winkels naar de lekkerste geurende wasmiddelen. Vroeger kocht ik altijd de wasverzachters van Robijn, totdat ik wat nieuws bij de Action had ontdekt. 

Gemiddeld ga ik één keer per week naar de Action en zie dan elke keer weer nieuwe dingen. Ik loop dan alle paden af om te zien of ik ´iets nodig heb´. Het is dan ook zo dat ik de Action nooit verlaat zonder iets te kopen en volgens mij ben ik niet de enige, hihi!

Action heeft een breed assortiment huishoudelijke producten. Ze hebben veel soorten wasmiddelen en wasverzachters. Op mijn boodschappenlijstje had ik wasmiddel en wasverzachter opgeschreven. Ik ben toen bij de wasmiddel producten gaan kijken en vond daar iets nieuws. Ik weet dat geurende korrels voor in de wasmachine niet iets nieuws is, maar ik had het bij de Action nog nooit gezien. 

De Action verkoopt 2 verschillende geuren waskorrels. Een roze verpakking met een bloemen geur en een blauwe verpakking met een frisse geur. Ik ben voor de roze verpakking gegaan. In de Action had ik de verpakking nog niet opengedraaid en geroken, dus het was een verrassing.

Toen ik die middag thuiskwam was het tijd om een wasje te draaien. Ik las op de achterkant van de verpakking de gebruiksaanwijzing. 

Ik draaide de dop open en rook meteen de heerlijke bloemen geur. Ik goot een beetje korreltjes in de dop en heb dit toen in de lege trommel gedaan. Het is de bedoeling dat je dit gewoon in de lege trommel gooit en niet in het bakje voor de wasverzachter. Daarna heb ik mijn kleren in de trommel gedaan, wasmiddel toegevoegd en daarna het gewenste wasprogramma gekozen.

Toen mijn was na 60 minuten klaar was en ik de trommel openmaakte, kwam de geur mij tegemoet. Het is heerlijk! De geur is zo lekker intens en ruikt schoon. Ik hing sommige kledingstukken op en de rest van de was gooide ik in de droger. Mijn kledingstukken had ik opgehangen op een wasrek in een andere kamer. Elke keer wanneer ik de kamer binnen liep rook ik de heerlijke geur. Nadat mijn kledingstukken droog waren, vouwde ik ze op en legde ze in mijn kast. De dagen erna bleven mijn kledingstukken heerlijk ruiken. Elke keer wanneer ik ze aan deed roken ze nog naar een intense bloemen geur. 

Ik ben super enthousiast over dit product, omdat het mijn kleren zo lekker laat geuren. Ik heb nog nooit zulke goede geurende wasmiddelen gehad. Ik ga deze geurende korrels dan ook zeker bij elk wasje eraan toevoegen.

Op de verpakking staat dat je er ongeveer 16 wasbeurten mee doet, het ligt er natuurlijk aan hoeveel dopjes jij aan je was toevoegt. Op de verpakking staat dat het per was maximaal 3 dopjes zijn. De prijs van deze geurende waskorrels is €2,79. Prima prijs!

Tip! Doe wat geurkorreltjes in een organza zakje en leg ze in je kledingkast. Zo blijft je kleding lekker ruiken. 

Vond je deze blogpost leuk om te lezen?! En ben je benieuwd naar andere reviews. Er staat al een nieuw post voor je klaar!

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

12 Comments

  • Hi! Ah wat leuk zelfde naam!
   Ik heb dus altijd met gewone wasverzachter dat het niet zo intens is als deze. Deze geur waskorrels ruik ik gewoon door heel het huis !

   Xx Jill

 1. Hoi
  Zijn het nou waskorels of wasverzachter korrels??? Gebruik nl geen wasverzachter, erg slecht voor je kleding en droger…
  Gr.

 2. Lossen deze waskorrels wel goed op in je wasmachine wanneer je een was op 40 graden draait? De eerdere waslorrels die ik gebruikte losten niet helemaal op waardoor er een slijmerig plakkaat achterblijft in de machine.

  • Hi Simone,
   Ik heb de korrels nu een paar keer gebruikt en bij mij losse de korrels goed op. Ik heb nergens last van, maar misschien ook omdat ik niet extreem veel erin doe ?

   Groetjes,
   Jill Evelyn

 3. Hoi,
  Ik doe een klein beetje korrels in mijn stofzuiger en dan heb je de heerlijke geur door je hele huis heen als je stofzuigt.

  Groetjes Lia

  • Hi Lia,
   ja dat lijkt mij heerlijk. Ik ga het zeker een keer proberen. Ik heb nu een paar organza zakjes gekocht, zodat ik daar de geurkorrels in kan doen. Ik leg de zakjes dan in mijn kledingkast en op het toilet. Zo blijft alles lekker ruiken.

   Groetjes,
   Jill Evelyn

 4. Wil ze ook proberen, maar dan voor in de stofzuiger. Mensen met huisdieren weten wat ik bedoel hoe de stofzuiger kan ruiken, ook al is de zak nog lang niet vol.

  • Hi Jolanda,
   Een alergische reactie? Hoe bedoel je? Wanneer ik dit product bij mijn was gebruik en daarna mijn kleding aantrek, heb ik nergens last van.
   Groetjes,
   Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vintage blazer van de kringloopwinkel

Keratine haar masker – Action