Maak kans op deze leuke notitieboekjes van de Action – WIN ACTIE!

win actie action

Ongeveer mijn hele leven ben ik al gek op notitieboekjes. Ik heb de boekjes dan ook overal in mijn huis liggen en koop regelmatig nieuwe boekjes. Ik gebruik de notitieboekjes voor alles: boodschappenlijstjes, to do, inspiratie, verhaaltjes en nog veel meer. Ik kan er gewoon niet genoeg hebben!

Overal in de winkels vind je leuke notitieboekjes, de één nog schattiger dan de andere. 

Action heeft natuurlijk ook een groot assortiment van notitieboekjes en schrijfwaren. Ik vind het leuk dat het assortiment bij de Action goedkoop is en dat ze goed mee gaan met de trends. 

Afgelopen week was ik bij de Action en zag ik deze leuke bullet journal. Een aantal maanden geleden kocht ik ook een bullet journal bij de Action. Klik hier, voor de bullet journal post! Ik heb die jammer genoeg niet vol gemaakt, maar ik ga die zeker weer eens uit de kast halen om erin te schrijven. Het leuke aan een bullet journal is dat je al je creativiteit erin kwijt kan. De bladzijdes zijn blanco, zo kan je zelf je indeling maken. 

Wanneer ik aan het werk ben voor mijn blog, heb ik vaak ideetjes in mijn hoofd. Ik heb dan altijd naast mijn MacBook een notitieboekje liggen, zodat ik al mijn ideeën kan opschrijven. Wanneer ik dit niet meteen opschrijf vergeet ik het vaak.

action notitieboekje

To do lijstjes maken, ik ben er gek op! Ik maak to do lijstjes elke dag. Dit geeft mij een soort van rust, zodat ik kan afstrepen als ik iets heb gedaan. Er ligt dan ook altijd op het aanrecht een notitieboekje.

to do list action

WINACTIE!
Ben jij ook gek op notitieboekjes en kan je niet zonder. Doe dan zeker mee met deze win actie!

Wat kan je winnen? 
– Bullet journal
– To do notitieboek
– Clipboard 
– Balpen 3x

Wat moet je doen om kans te maken?
– Meld je aan voor de nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele nieuwe post meer.


– Laat hieronder in een reactie weten dat je graag meedoet en waarom jij graag wilt winnen.

Winnaar wordt bekend gemaakt rond kerst. Zodra er een winnaar is zal ik contact met die gene opnemen via de mail. (Laat je email achter in je reactie, zodat ik je een mail kan sturen als je de winnaar bent.)

GOOD LUCK!
xxx Jill Evelyn28 Comments

 1. Ingeschreven op je nieuwsbrief. Wat leuke spullen hebben ze bij Action. Daar moet ik gauw langs gaan. Ook ik ben gek op leuke notitieboekjes. Ik hoop op een portie geluk voor mezelf!

 2. Wauw wat een leukies! Heb ze gisteren niet gezien bij de Action, jammer…zou ze graag willen winnen. Mijn Bullet journal is bijna vol dus dat komt dan mooi uit! Maar win ik ze niet dan ga ik snel op zoek ?

 3. In mijn gezin heb ik twee pubers, 1 met ADHD en 1 met autisme.
  Hierdoor maak ik veelvuldig gebruik van to do lijstjes, zodat de kinderen niks vergeten.
  Ook ben ik wedstrijdsecretaris van de jeugd bij onze voetbalclub, hierdoor krijg ik veel telefoontjes en om dingen even snel op te schrijven zijn notitieboekjes ideaal.

 4. Ik zou de bullet journal vullen met leuke herinneringen en uitstapjes die ik met onze tweeling doe. De bullet journal moet vol komen met vrolijkheid en liefde

 5. Heerlijk, lijstjes maken om vervolgens alles weer keurig af te kunnen strepen. Dat geeft zo’n fijn overzichtelijk gevoel. En deze gave spullen van Action maken het er nóg leuker op.

 6. wat een leuk en schattig pakket is het ik doe graag mee dan kan ik alles erin schrijven ik vergeet vaak dingen met dit pakket zal ik het altijd bij mij hebben.

 7. Doe heel graag mee ! Zat van de week nog rond te neuzen op Wish naar bullet journal omdat ik dit wil gaan doen in 2019. Door jou blog ben ik er nu achter dat de Action het ook verkoopt. Kom bijna nooit bij de Action en als ik er kom gericht voor bepaalde zaken en gelijk weer weg. Niet rondneuzen want dan blijft er te veel aan mijn vingers plakken en dat is slecht voor mijn portemonnee. Ook herken ik het opschrijven op notitieboekjes voor boodschappen wat to do etc. En idd kan niet genoeg leuk boekjes in huis hebben .

  • Kom bijna nooit bij de Action? Oei, als ik nou ook niet meer zo vaak ga scheelt dat in mijn portemonnee. Misschien toch maar eens proberen.Haha!
   xx Jill Evelyn

 8. Wat een super leuk pakketje. Ik doe graag mee. Maak veel gebruik van notitieboekjes en blokjes. Zo probeer ik in de choas niets te vergeten haha. Duimen!

2 Pings & Trackbacks

 1. Pingback:

 2. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

oplossing tegen een droge huid

Droge huid? Ik heb de oplossing.

December, betekent gezelligheid!

Action endless light cube