Limpro parfum kaart houder

Limpro parfum kaarthouder

Hoe lekker is het als je een kamer binnen loopt en het ruikt er heerlijk. Ik heb al een aantal geurstokjes door de jaren heen versleten. Nu heb ik iets nieuws gevonden bij de Action, De Limpro parfum kaart houder! 

De parfum kaart houder is van het merk Limpro en wordt verkocht bij de Action, voor €1,49. In het doosje zit de houder en één kaartje met de parfum erop. Ik vind het jammer dat er maar één parfum kaartje bij zit. Als het kaartje met de parfum op is kan je geen refill kopen. Je moet dan het doosje met de houder en één parfum kaart weer kopen. 

De Limpro parfum kaart heeft maar één variant, je kan geen verschillende kleuren houder en geuren kiezen. Je moet de parfum dan ook wel lekker vinden. In de winkel rook ik de parfum sterk door de verpakking heen. De geur ruikt kruidig, leerachtig en een beetje zoet. Ik vind het op een heren parfum lijken. Ik vind dit zelf niet erg, want ik hou van kruidige geuren, maar wanneer je hier niet van houd is de Limpro niks voor jou. 

Wanneer je de Limpro wil gebruiken haal je het plastic van de parfum kaart en schuif je hem in de kaart houder.

De parfum kaart houder is bedoeld voor kleine ruimtes, wanneer je deze houder in een grote woonkamer neerzet zal je niets ruiken. Ik heb parfum kaart houder daarom in het toilet gezet. In de toilet ruik je hem goed. De verpakking van de parfum kaart houder is niet heel bijzonder, maar ziet er wel strak uit. 

Op de verpakking staat dat je hem ook in de auto kan leggen voor een intense geur. Ik heb dit natuurlijk voor jullie getest en elke keer wanneer ik mijn auto in stap ruikt mijn auto heerlijk. 

Ik heb de Limpro nog geen 60 dagen uitgeprobeerd, dus ik weet niet of die ook zo lang meegaat. Heb jij de Limpro al in huis laat het mij weten in de reacties hieronder. 

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

2 Comments

 1. Beste Jill,

  Ik ben net zo’n fan van de parfumkaartjes als jij. Heb goed nieuws want de kaartjes kun je ook los kopen (refills) in vier varianten! Ze liggen eind augustus weer in de schappen. Action gaf aan dat door het grote succes van de parfumkaartjes ze tijdelijk uitverkocht zijn. Dus eind augustus kunnen we weer genieten!
  Fijne dag, groetjes Joanne

  • Hi Joanne,
   Wat leuk om te horen dat jij ook fan bent van de parfumkaartjes! Ah super dat in augustus er meer varianten beschikbaar zijn. Heerlijk!
   Jij ook een fijne dag en bedankt voor je reactie!
   Groetjes,
   Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HOME MAKE-OVER #2

L’Oréal – sugar scrub