Wat koop ik bij een kringloop winkel #2

Jaja, ik ben weer naar de kringloopwinkel geweest! Volgens mij kan ik mijn blog beter veranderen in interieur & lifestyle, haha. Het artikel ‘Wat koop ik bij een kringloopwinkel’ is zo goed bekeken dat dat nog zo gek nog niet is… Heb jij dat artikel nog niet gelezen klik hier om het te lezen. Deze keer ben ik naar een kringloopwinkel in Amstelveen geweest. 

Ik was klaar met werk en het was nog vroeg in de middag dus leek het mij het geschikte moment om nog even naar een kringloopwinkel te gaan. Ik typte kringloopwinkel in bij Google Maps en kreeg de dichts bijzijnde kringloopwinkel in de buurt te zien. Ik moest toen 10 minuutjes rijden en kwam aan bij kringloopwinkel De Boemerang.

De kringloopwinkel De Boemerang heeft goede parkeer mogelijkheden. Ik vind dat altijd fijn als ik voor de deur kan parkeren, je weet maar nooit met hoeveel ik de winkel uit kom! Hihi. 

Wanneer je de kringloopwinkel inloopt kom je meteen bij de meubels terecht. Ik liep hier snel doorheen, omdat ik geen nieuwe meubeltjes zocht. Achterin de winkel lagen de fotolijsten en spiegels. Ik zag wederom geen leuke lijsten dus liep ik verder. Toen ik verder liep viel mijn oog op de spiegels. Ik keek naar de spiegels en bedacht me hoe mooi dit zou gaan staan boven mijn make-up tafel. Ik heb uiteindelijk de spiegel niet gekocht en heb toch wel een beetje spijt. De spiegel was immers maar € 4,95.

Als je door de winkel loopt zie je overal wel wat accessoires staan, maar aan het einde van de winkel zijn er rekken en hoekjes gemaakt met potjes, kandelaars, mandjes, asbakken, glazen en nog veel meer. Ze hebben het allemaal goed gesorteerd. En ja hoor, ze hebben gewoon een tafel met allemaal gouden dingen! Mijn geluk kon niet op en ik wist gewoon niet waar ik moest kijken. Het eerste wat ik zag was een mooie zware kandelaar, een soort bloem. Ik heb deze kandelaar weer terug gezet, omdat die € 3,50 was. Ja ik heb ook hier spijt van, dat ik dit niet gekocht heb. € 3,50 is natuurlijk geen geld voor zo een mooie kandelaar.

Nadat ik die kandelaar had terug gezet, zag ik een schattig kaarsen houdertje. Ik had zo’n kaarsen houdertje al op een dure woon site gezien. Daar had ik natuurlijk een screenshot van gemaakt en in mijn moodboard opgeslagen. Tuurlijk nam ik die mee, hij stond immers in mijn moodboard, haha!

Met het kleine kaarsen houdertje in mijn hand ben ik de tafel rond gegaan en kwam ik nog meer kandelaars tegen. Ik heb er uiteindelijk 4 gekocht. Er stonden er zeker wel een stuk of 10. Ik denk dat het een soort set was, maar ik heb er 4 genomen en allemaal van verschillende hoogtes. Hoe leuk staat dit! Ik ben er echt blij mee. Ik heb nog nooit zoveel kandelaars gehad, dus ik mag wel wat dinerkaarsen inslaan. 

Wat vind ik van de kringloopwinkel De Boemerang?
Wat ik net al eerder vertelde hierboven, vind ik het top dat er goede parkeermogelijkheden zijn voor de auto. Wanneer je de kringloopwinkel binnen loopt is het erg donker. Er mag van mij wel meer licht aan gedaan worden. In het begin van de winkel staan vooral meubels, ik was daar deze keer niet geïnteresseerd in. Nadat ik bij alle accessoires was aangekomen en de ‘gouden’ tafel tegenkwam, kon mijn dag natuurlijk niet meer stuk. Ik ga zeker nog een keertje langs om wat gouden spulletjes te kopen. Uit ervaring blijkt dat als je net naar de kringloopwinkel bent geweest, dat je niet meteen de week erna er weer heen moet gaan.

LET’S BE FRIENDS!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen nieuwe blogposts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

poster art action

Poster art – Action

Helemaal hip met een Pannenkoekenplant