HOME MAKE-OVER #2

HOME MAKE-OVER #2
Nadat ik mijn bank, salontafel en wandplank had aangepakt was het tijd voor mijn tv kast. Ik stoorde mij al een lange tijd aan mijn tv kast, omdat hij zo groot en lomp was. De tv kast die ik had was wel erg functioneel, omdat je er 4 lades in had waar ik al mijn troep in kon bewaren en er zat een gat in zodat ik al mijn kabels er doorheen kon trekken. Maar ik vond dat het tijd was voor iets nieuws, dus besloot ik mijn witte Ikea kast van boven te halen en die op de plek van de landelijke tv kast neer te zetten. Ben je benieuwd hoe het is geworden lees dan verder. 

De nieuwe tv kast is een kast van Ikea, ik gebruikte de kast eerst boven in mijn beautykamer om daar al mijn beauty spulletjes in op te bergen. Klik hier om de Kallax kast te bekijken op de Ikea site. De Kallax kast is niet persé een kast om de televisie op te zetten, maar ik vond dit wel een leuk idee. Zo kan ik in de vakken al mijn leuke waardevolle spulletjes kwijt. 

In de vakken van de kast heb ik wat leuke spulletjes neergezet, die ik loop der jaren heb verzameld. Sommige spulletjes zijn nieuw en andere komen van de kringloop winkel.

Ik ben erg blij dat ik de Kallax kast aan mijn woonkamer heb toegevoegd, alleen vond ik het naast de kast nog erg leeg en miste ik wat groens. Ik ben afgelopen zondag naar het tuincentrum gereden en heb daar een mooie grote plant gekocht. De plant die ik daar gekocht heb heet: Alocasia. De plant brengt wat meer kleur in de kamer en vult het lege plekje op. 

Ik hoop dat jullie uit de home make-over wat inspiratie kunnen halen. Ben je benieuwd wat ik volgende keer weer heb veranderd in mijn huis?! Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zo mis je geen enkele home make-over meer!

Ben je benieuwd naar mijn vorige HOME MAKE-OVER#1, klik hier!

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tropical scheergel van Kruidvat, yummie!

Limpro parfum kaart houder