Hoe leuk is dit! Action aroma diffuser

aroma diffuser action
Hoe leuk is dit! Action aroma diffuser
Vorige week ontving ik in mijn mailbox een nieuwsbrief van Action met daarin nieuwe producten. Toen ik door de nieuwsbrief heen scrolde zag ik deze leuke aroma diffuser van de Action. Ik moest en zou deze hebben. Het kwam goed uit, want ik had ook andere producten nodig van de Action. De dag erna ben ik naar de Action gegaan en heb ik de aroma diffuser gekocht.

Deze aroma diffuser kan je vinden in het schap bij de bloemen en decoratie producten. Action verkoopt meerdere geurstokjes maar deze spraken mij meteen aan. De flacon ziet er mooi strak uit en doet mij denken aan de parfum Chanel N5. De flacon van de geur is rechthoekig geslepen en heeft een stikker met een strakke uitstraling. De dop is zilver met daarop een schattig strikje.

In de flacon zit 350ml aan geur vloeistof en dat is erg veel, zo kan je er lang mee doen. Ik wist meteen toen ik hem kocht waar ik hem wilde neerzetten en dat is op mijn toilet. Op mijn toilet waren de geurstokjes van de Rituals net op dus kwam deze van de Action goed van pas.

Ik haalde de aroma diffuser uit de verpakking en draaide de dop eraf. Onder de dop zat een soort plastic kurk die de flacon goed afsloot. Zo goed dat ik het er bijna niet uit kreeg. Ik had van alles geprobeerd en heb dit uit eindelijk met mijn tanden eruit gekregen…

aroma diffuser action

Toen ik eindelijk het plastice dopje eraf had, wilde ik de dop er weer op draaien alleen kwam ik erachter dat wanneer je de dop vast draait het strikje aan de achterkant zit van de flacon. Minpuntje! 

aroma diffuser action

Ik zette de stokjes in de flacon en maakte een mooi plekje vrij in mijn toilet.

Ik heb de geur Fresh linen gekocht en die ruikt heerlijk. Er zijn bij de Action meerdere geuren te krijgen. Elke keer wanneer ik naar de toilet ga ruik in een heerlijke frisse geur. De aroma diffuser van de Action ruik je supergoed! Ik ga er denk ik nog een kopen voor in mijn woonkamer.

De Action aroma diffuser koop je voor €4,95

One Comment

2 Pings & Trackbacks

  1. Trackback:

  2. Trackback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

castor olie review

Wat doet Castor olie/Wonderolie?

Review hydrogel lip mask Action

hydrogel lip mask action