Helemaal hip met een wereldkaart aan je muur!

wereldkaart op canvas

Heerlijk vind ik het om nieuwe accessoires aan mijn interieur toe te voegen. Mijn interieur is voor mijn gevoel dan ook nooit af… 

Boven de bank heb ik een plank met daarop wat lijsten met foto’s en quotes. Ik was daar niet echt tevreden over, omdat ik het best kaal vond. Voor mijn gevoel moest er nog iets groters bij. 

Voor inspiratie heb ik natuurlijk op Pinterest gekeken! Op Pinterest kwam ik vaak foto’s van woonkamers tegen die een wereldkaart aan de muur hadden hangen. Dit zag er superleuk uit en ik wilde dit ook! 

Bij het opschonen van mijn mailbox kwam ik tot mijn grote verbazing een mail van Wereldkaarten.nl tegen. In de mail werd mij een wereldkaart op canvas aangeboden. Dit was zo toevallig! Het leek wel alsof het zo moest zijn. 

Op de site van Wereldkaarten vind je allerlei soorten kaarten. Je kunt hier stadskaarten, wereldkaarten en landkaarten bestellen. Ze hebben een uitgebreid assortiment. 

Mijn vriend heeft ook op de site gekeken en zag daar de stadskaart van Amsterdam. Hij vond die erg leuk voor een andere plek in huis. Mijn vriend is een echte Amsterdammer, dus wie weet koop ik die wel als kerstcadeautje voor hem. 

Ik heb gekozen voor een wereldkaart op canvas, omdat ik dit mooi vind passen bij de rest. Er zit geen lijst om de wereldkaart en dat vind ik juist zo leuk. Het is net even wat anders dan de rest op de plank.

wereldkaart op canvas

De wereldkaart is 90 x 60 cm. Dit is voor mijn plank en boven de bank groot genoeg. Zo kan ik er nog wat naast zetten. Op de site vind je verschillende afmetingen. 

Nu ik een groter object op mijn wandplank heb staan is het meer een geheel geworden. 

In mijn interieur heb ik roze en gouden accenten, daarom heb ik gekozen voor een marmer met gouden wereldkaart. Op Wereldkaarten.nl vind je allerlei soorten wereldkaarten. Ik zag dat ze ook wereldkaarten voor kinderen hebben. Die zien er super schattig uit en hebben verschillende dieren op de kaart. Wanneer je die in een kinderkamer hangt, leren de kinderen meteen waar de dieren voorkomen. 

wereldkaart op canvas

Ik ben superblij met mijn wereldkaart op canvas. Hij past goed bij mijn interieur. Wil jij ook een wereldkaart aan de muur?! Kijk dan zeker even op  Wereldkaarten.nl. 

Wil jij in plaats van een wereldkaart een foto van jezelf, huisdier of iets anders op canvas klik hier! 

xxx Jill Evelyn

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

 (Deze post bevat betaalde promotie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Action endless light cube

December, betekent gezelligheid!

Ben jij een koukleum? Dan zijn deze fashion items wat voor jou.

koukleum