Happy new year tag 2018

happy new year tag
Happy new year tag 2018

Het afgelopen jaar heb ik het heel druk gehad met mijn werk en daarom weinig tijd voor leuke dingen. Ik ben dan wel samen met mijn vriend een paar keer op vakantie geweest naar Londen, Frankrijk (d’auvergne) 2x en Saint-Tropez. En een citytrip met mijn moeder naar Rome. Maar ik wil in dit jaar vaker leuke dingen. Ik zit zelf te denken aan kleine uitstapjes, weekendjes weg, bioscoopje pakken, samen koken en etc. Kan nog wel even doorgaan… Daarom heb ik voor mijzelf een ‘New Year 2018 tag’ bedacht. In deze ‘New Year 2018 tag’ wil ik mijzelf vragen stellen over van alles en nog wat, zodat ik volgend jaar kan terug kijken of ik het heb waargemaakt. 

Hoe heb ik Oud & Nieuw gevierd?
Afgelopen zondag was het Oud & Nieuw en ik heb dat samen alleen met mijn vriend gevierd. Ik had het thuis versierd met allerlei leuke happy new year accessoires. Als avondeten hebben wij lekker kaasfondue gegeten. Ik vind dat zo gezellig om samen te doen. Hij had voor ons heel veel vuurwerk gekocht en is dan ook heel de nacht buiten bezig geweest. Ik zat zelf veilig achter het raam van het mooie siervuurwerk te genieten, ik ben een beetje bang voor vuurwerk. De knal vind ik eng, omdat ik nooit weet wanneer die komt. 

Hoe laat ben je op 1 januari 2018 opgestaan?
Ik ben rond 10.00 uur opgestaan en heb toen het huis opgeruimd. Toen ik klaar was met het huis opruimen, ben ik aan mijn blog gaan werken. En heb ik deze ‘New Year 2018 tag’ geschreven.

Wat wil ik in 2018 vaker gaan doen?
– Wat ik in het begin al een beetje verklapte is dat ik met mijn vriend samen meer leuke dingen wil doen. Het hoeven geen grote dingen te zijn. Ik vind het heerlijk om samen met mijn vriend van kleine dingen te genieten. Ik heb onregelmatige dienst tijden en werk vaak in de nacht. Als ik dan ’s ochtends thuis kom ben ik heel de dag moe. De tijd die we samen hebben wil ik goed benutten. Loveyou Sam 
– Ik wil vaker met Bliss (onze Franse Bulldog) mooie boswandelingen maken. Samen gezellig op avontuur.
– In 2018 wil ik ook mijn gezonde levenstijl voortzetten. In oktober 2017 was ik al begonnen met mijn gezonde levenstijl. Alleen is dit met de feestdagen een beetje verwaterd. Ik wil in 2018 dit weer oppakken.
– Gelukkig zijn! Niet dat ik in 2017 niet gelukkig was. Maar ik bedoel, ik mag voor mijzelf wat vaker geluksmomentjes inplannen. Door bijvoorbeeld voor mijzelf een mooi bosje bloemen te kopen. Ik weet van mijzelf dat ik daar echt heel gelukkig van word. Carpe Diem!

Wat kan ik aan mijzelf verbeteren in 2018?
Proberen ´s avonds niet in slaap te vallen voor de tv. Wanneer ik voel dat ik moe begin te worden moet ik gewoon naar bed gaan. Streven naar een betere nachtrust.

Staan er nog vakantie´s in de planning in 2018?
Vorig jaar zijn mijn vriend en ik naar Londen geweest en dat was geweldig. Dit jaar willen wij weer naar Londen. We weten alleen nog niet wanneer.

Heb ik voor 2018 een beauty wishlist?
Ja! Ik wil heel graag de producten van Huda Beauty en dan vooral de oogschaduw paletten. Wauw, wat zijn die mooi zeg! Verder weet ik het eigenlijk niet. Meestal als ik een mooi beauty product zie koop ik het meteen.

Wil ik iets aan mijn kleding style veranderen?
Ja, ik wil wat vaker afwisselen met verschillende kleuren. Ik draag nu voornamelijk zwart, donker zwart en licht zwart…

Wil ik iets aan mijn skincare routine veranderen in 2018?
Nee, eigenlijk niet. De skincare en reinigings routine die ik nu volg past het beste bij mijn huid. Mijn reinigingsroutine kun je hier lezen. 

Ik hoop dat het jaar 2018 een leuk en gezellig jaar wordt. Ik wil iedereen goed nieuw jaar wensen. 
xxx Jill Evelyn 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kiko perfect gel duo & coloured balm review

Sephora favorites glow for it – review

sephora favorites glow for it