Get some inspiration!

Ik hou ervan om uren lang op Pinterest te kijken naar interieur foto’s. Mijn handen beginnen te jeuken en ik wil het liefst meteen heel mijn eigen interieur omgooien. 

Wanneer ik een mooi interieur heb gevonden op Pinterest, ga ik op internet zoeken waar ik alle meubels en accessoires kan vinden. Dit kan erg lastig zijn en ik wil je hier een handje bij helpen. Het lijkt mij dan leuk om verschillende interieur foto’s te behandelen. Mocht jezelf een interieur foto hebben, maar je weet niet zo goed waar je alles kan kopen. Laat het mij weten in een reactie hieronder, of stuur mij een email: info@jillevelyn.nl. 

Ik wil elke week een interieur foto behandelen, zodat jullie er misschien inspiratie uit kunnen halen.

Dit jaar is velvet helemaal hip. Ik begin daarom deze ‘Get some inspiration’ post met een interieur foto met velvet.

get some inspiration

Niet alleen velvet is helemaal hip, maar ook goud en blush pink. Je vind deze kleuren meubels en accessoires nu bijna in elke winkel.

get some inspiration

In bijna elk interieur kom je lijsten tegen met inspirerende qoutes of mooie afbeeldingen. Dit zorgt ervoor dat je interieur een persoonlijke touch krijgt.

Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie uit kunnen halen.

Bron: Pinterest

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.


xxx Jill Evelyn

Benieuwd naar mijn vorige post? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

do it yourself action

Hoe maak je een sobere pot?

Droge huid? Ik heb de oplossing.

oplossing tegen een droge huid