Mijn ervaring met een Eyelove bril

Mijn ervaring met een Eyelove bril

Afgelopen tijd merkte ik dat ik mijn oude bril vaker nodig had. Niet dat ik niet meer kan zien zonder bril, maar wanneer ik in mijn auto rijd vind ik het fijn om mijn bril op te zetten. Zie ik net alles toch iets duidelijker en hoef ik niet zo te knijpen met mijn ogen. Die bril had ik al 3 jaar en was eigenlijk een beetje gammel geworden. Overal zaten krassen en de bril zat niet meer recht op mijn neus. Die bril had ik 3 jaar geleden bij Eyelove gekocht en ik was daar erg tevreden over dat ik weer naar Eyelove ben gegaan. 

Wat is Eyelove?
Eyelove is een shop in shop opticien. Zij hebben geen eigen winkels maar bieden hun brillen aan in andere winkels. De medewerkers van die winkels worden hiervoor opgeleid. Daardoor kan Eyelove een groot aantal kosten besparen en daar heeft de klant profijt van, want je scoort namelijk al een bril voor €49! Eyelove levert complete brillen op iedere sterkte. Je kunt kiezen uit enkelvoudige brillen, multifocale brillen en (mutlifocale) computerbrillen.

Waar kan ik een Eyelove bril kopen?
Je vind de Eyelove-verkooppunten o.a. bij diverse winkels van DA Drogisterij, DIO Drogisterij, Etos en diverse zelfstandige ondernemers.

De prijs?
Enkelvoudige bril €49
Multifocale bril €99
Multifocale plus bril €149
Ik heb zelf gekozen voor de enkelvoudige bril, omdat ik hem alleen nodig heb voor veraf. 

Een aantal maanden geleden stapte ik de DIO Drogisterij binnen en was opzoek naar een zwarte bril. Op dat moment hadden ze geen zwarte bril in het assortiment, maar de medewerkster vertelde mij dat het aanbod steeds wordt vernieuwd. Ik wachtte een tijdje en ben toen 2 weken geleden weer binnen gestapt. En jahoor! Ze hadden de bril die ik zocht. Ik zette hem op mijn hoofd en wist meteen dat ik deze wilde hebben. 

Het montuur is niet al te groot en ziet er strak uit. Het model vind ik goed bij mijn gezicht passen. 

Ik maaktte nog wat foto´s van de bril om naar het thuisfront te sturen en riep daarna de medewerkster erbij, zodat zij mijn ogen kon opmeten. De medewerkster was erg professioneel en wist alles goed uit te leggen. 

Mijn ogen werden opgemeten en de bril werd besteld. Dit gaat super makkelijk allemaal digitaal op de computer. Nadat de medewerkster alle gegevens had ingevoerd kon ik de bril afrekenen en vertelde de medewerkster dat ik een email zou ontvangen wanneer ik de bril kon ophalen.

Dit was eerder dan verwacht, want na 1 week kreeg ik al een email! 

Ik nam de bon mee naar de winkel en stond binnen 2 minuten weer buiten. Wat gaat dat allemaal snel en makkelijk. Ik pastte de bril in de winkel of die goed zat en ben met de bril op mijn hoofd meteen naar huis gegaan. 

Ik moest zelf wel even wennen aan de sterkte van de bril, omdat de sterkte iets hoger is dan mijn oude bril. Ik liep naar huis met mijn bril op en merkte dat ik eerst voorzichtig moest lopen, omdat ik niet goed kon inschatten hoe hoog de stoep was. Ik heb de bril nu ik deze post schrijf op en ik begin er al meer aan te wennen.

Wanneer ik een nieuwe bril nodig heb, ga ik zeker weer een bril halen bij Eyelove!

Neem zeker een kijkje in de winkel of op hun site! Ze hebben namelijk 175 monturen, dus daar zal vast wel iets leuks tussen zitten. 

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keratine haar masker – Action

Wat koop ik op een brocante?