DIY – never ending rose

DIY – never ending rose

Hoe leuk is het om met dit koude weer lekker te freubelen en creatief bezig te zijn. Een tijdje geleden zag ik foto’s op Pinterest en Facebook, van rozen die in stolpen gedecoreerd waren. Toen ik die foto’s zag wilde ik dat ook! Het was toen rond de maand september en wilde toen de spulletjes kopen voor deze DIY. Tot mijn verbazing kon ik nergens een stolp vinden… Daarom heb ik even gewacht met het maken van deze DIY. Het is nu december en de stolpen zijn overal te vinden.

Wat heb je nodig:
stolp – Kruidvat € 4,95
roos – Action €1,99
lijmpistool – Action €2,79
lint – Action € 0,75
glitters -Action € 0,99
spray lijm – Action € 1,99

Stap 1:
Spray de lijm op de roos en strooi er de glitters overheen. Je kan natuurlijk, als je geen glitters wilt, de roos ook zo laten.

Stap 2:
Tik de roos af op een papiertje, zodat de overtollige glitters eraf vallen.


Stap 3:
Doe onderaan het steeltje van de roos lijm met het lijmpistool en druk de roos stevig vast op de onderzetter van de stolp. Houd de roos 1 minuut vast, dit zorgt ervoor dat de roos blijft staan.

Stap 4: 
Wanneer je de roos hebt bevestigd aan de onderzetter, kan je eventueel op de onderzetter nog wat rozenblaadjes neerleggen.
 

Stap 5:
Schuif de glazen stolp voorzichtig over de roos heen. Voor de finishing touch kun je met lint nog een mooie strik om de stolp heen maken.

ET VOILÁ ! Je bent klaar

Laat in je reactie weten of jij de stolp ook gaat maken.

XXX Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foreo + Starskin

L’oréal – delicate flowers review