Decoreer je eigen bijzettafeltje

In het voorgaande artikel heb ik op mijn blog geschreven wat je allemaal bij de kringloopwinkel kunt scoren. Ik heb met die spulletjes een leuke switch gemaakt in mijn interieur, maar dat wil ik natuurlijk wel doorvoeren in de hele woonkamer. Nadat ik de salontafel had aangepakt is het tijd voor een ander hoekje in mijn woonkamer. Ik had mijn moodboard erbij gepakt om te kijken wat ik nog graag wilde veranderen aan mijn woonkamer. Ik had boven op zolder nog een heel mooi gouden bijzettafeltje staan en ik wist niet hoe snel ik die naar beneden moest nemen! Hihi… 

Het gouden bijzettafeltje is een erfstuk van een oud tante van mijn vriend. We hadden dit bijzettafeltje altijd op zolder bewaard, omdat ik het eerst nooit mooi bij het interieur vond passen. Maar nadat ik de switch had gemaakt van ‘sober’ naar goud met wit, kon dit tafeltje natuurlijk niet ontbreken. 

Ik haalde het bijzettafeltje van zolder. Nou ja ik niet! Maar ik had het aan mijn vriend gevraagd of die dit wilde doen… Nadat het tafeltje beneden was heb ik het meteen een mooi plekje in de woonkamer gegeven. Ik kon niet wachten met het decoreren van dit bijzettafeltje, dus ben ik meteen aan de slag gegaan. 

De accessoires die ik hiervoor heb gebruikt heb ik allemaal uit mijn eigen huis gehaald, ik heb dus niks gekocht! Waar ik eigenlijk wel een beetje trost op ben, want dat scheelt weer geld. 

Als jij ook zo’n bijzettafeltje ergens heb staan en je wilt het opnieuw decoreren, kijk dan eerst wat je allemaal in huis hebt. Het is natuurlijk heel makkelijk om meteen alles nieuw te kopen. Maar dat kost geld en je blijft accessoires kopen, daar word je huis zo vol van. 

Mocht je nou echt niks meer in huis hebben of ook een switch willen maken in je interieur kijk dan zeker even bij de kringloopwinkel. Klik hier voor mijn andere artikel waarin ik vertel wat je allemaal bij de kringloopwinkel kunt kopen.  

Ik ben superblij met het resultaat en ik zal jullie dan ook het resultaat laten zien. (Dit is hoe ik het mooi vind, je kan het natuurlijk op je eigen manier doen.)

Wat ik leuk aan dit bijzettafeltje vind is dat alles mooi bijelkaar past en dat ik alle accesoireses thuis heb gevonden. 

Ik heb alles in dezelfde stijl proberen te combineren. Ik ben gek op goud en dat samen met de kristallen vazen geeft een mooi geheel. ‘S avonds wanneer ik de kaarsen aan steek, geven de gouden accenten een mooi warm effect. Het kristal van de vazen schitteren in het kaarslicht.  

Natuurlijk kan er geen Rituals kaars ontbreken die zorgt voor de lekkere geur in huis. Klik hier voor mijn review van de Rituals kaars.

Ik hoop dat ik jullie een beetje inspiratie heb gegeven en het lijkt mij leuk om in de reacties te horen of jullie zelf ook aan de slag zijn gegaan.

LET’S BE FRIENDS!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen nieuwe blogposts!

2 Comments

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat koop ik bij een kringloop winkel

Poster art – Action

poster art action