December, betekent gezelligheid!

Action endless light cube

Het is de maand december, dus dat betekent gezelligheid! Maar hoe creëer je gezelligheid? Ikzelf doe dit door in mijn huis ’s avonds kaarsjes aan te steken. De kaarsen geven een gezellig, knus en warm gevoel in huis. Het liefst brand ik mijn kaarsen de hele dag… 

In veel woonwinkels vind je kaarsenhouders om zo je huis wat meer gezelligheid te geven. De kaarsenhouders vind je er in alle vormen en maten. Er is een kaarsenhouder wat erg hip is op dit moment en dat is een vierkante glazen doos. Ze noemen het ook wel Endless light cube. 

Maar wat is er zo bijzonder aan? De glazen wanden zorgen ervoor wanneer je er waxinelichtjes in zet dat de waxinelichtjes zich verdubbelen. Als je door het glas kijkt lijkt het net of er geen einde aankomt. Het lijkt wel alsof er honderden lichtjes branden.

Nu is de Endless light cube best duur bij de woonwinkels, maar ik heb een goedkopere variant gevonden! En dat is natuurlijk bij de Action. Action heeft ook echt alles, wat een fantastische winkel!

De Endless light cube koop je voor €4,95. De kaarsenhouder heeft plek voor 4 waxinelichtjes.

Action endless light cube

Wil jij deze Endless light cube ook thuis hebben? Zorg dan dat je snel naar de Action gaat, want voor je het weet is het uitverkocht. 

Wil jij kans maken op een te gek pakket! Klik hier voor de win actie.

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

 

xxx Jill EvelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

win actie action

Maak kans op deze leuke notitieboekjes van de Action – WIN ACTIE!

Helemaal hip met een wereldkaart aan je muur!

wereldkaart op canvas