Cleansing caps

Heerlijk vind ik het als ik mijn huis gestofzuigd en gedweild heb. Ik doe dit ongeveer 3 a 4 keer in de week. Ik ben dan ook altijd op zoek naar de lekkerst ruikende schoonmaakmiddelen. Wanneer ik mijn vloer dweil gooi ik het liefst de halve fles schoonmaak middel erin. Ik weet dat dit niet echt zuinig en goed voor het milieu is, dus ben ik opzoek gegaan naar iets wat zuiniger is. 

Action is geloof ik mijn tweede huis geworden, want ik ben er minimaal 3 keer te vinden in de week. Toen ik bij de schoonmaakmiddelen aan het kijken was, kwam ik een klein cilinider-achtig doorzichtig doosje tegen. 

In het doosje bevinden zich 12 capsules. De capsules lijken een beetje op vaatwasblokjes. Ik maakte het doosje open en rook aan één van de capsules. De geur is vrij neutraal, het ruikt een beetje naar Dreft. Ik maakte mijn dweil gereed, door flink wat heet water in de emmer te doen. Ik doe altijd heet water in mijn emmer, ik heb het idee dat mijn vloer dan beter schoon wordt. Ik weet niet of dit ook echt zo is. Toen er genoeg water in de emmer zat gooide ik de capsule erbij. Het duurde even voordat deze was opgelost, omdat er om de capsule een oplosbaar plastic laagje zit.

 

Het water begon een beetje te schuimen en ik kon aan de slag met dweilen. Op de verpakking staat dat een tropische bloemen geur heeft, nou ik rook niks? Ik vind het super jammer dat de geur niet intens is. Wanneer ik mijn huis schoonmaak wil ik ook dat het lekker ruikt. Misschien als je meedere capsules in je emmer gooit dat je het dan wel ruikt, maar dat vind ik niet de bedoeling. Ik wil juist zuiniger met schoonmaak middel omgaan. Ik ga deze capsules niet meer kopen, omdat ik geur echt belangrijk vind. Ik maak de capsules wel op, ik zal volgende keer minder water in de emmer doen. Misschien ruik ik het dan wel. 

Mocht je wel geïnteresseerd zijn in de capsules, de prijs is €1,29 voor 12 stuks.

Heb jij een fijn schoonmaakmiddel dat beter is voor het milieu met een intense geur? Laat het mij weten in de reactie hieronder. 

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

L’Oréal – sugar scrub

Is het chocola of is het make-up?