Citytrip Berlijn #4

Citytrip Berlijn #4

Dit was alweer de laatste dag van onze citytrip. Wij besloten deze dag rustig aan te doen. We hadden namelijk de dagen ervoor ongeveer 16 kilometer per dag gelopen. We bleven bij ons hotel in de buurt en zijn de winkelstraten bij ons afgelopen. Aan het eind van deze straat bevindt zich een heel groot warenhuis, waar ze allerlei luxe producten verkopen.

Wij zijn het warenhuis (KaDeWe) ingegaan en hebben hier ons ogen uitgekeken. Wat verkopen ze hier veel spullen zeg! De leukste etage vond ik het eet gedeelte, hier vind je allerlei luxe delicatessen.

In dit warenhuis hadden ze ook een zeer uitgebreid assortiment met woonaccessoires. Ik zag op deze afdeling glazen potten met allerlei plantjes erin staan. Dit wilde ik natuurlijk ook thuis. Ik denk dat dit wel makkelijk is om zelf te maken.

Ik heb op mijn blog een post hierover hoe je makkelijk zelf een ecosysteem maakt.
Klik hier voor de DIY!

Wij hebben hier verder niks gegeten, omdat het hier erg druk was. Maar het was onderhand al lunchtijd dus besloten wij terug te gaan naar het Italiaanse restaurant waar wij hier eerder in de week hadden gegeten en bestelde samen een heerlijke pizza. 

Nadat wij geluncht hebben wij nog even gewinkeld. We moesten natuurlijk nog voor een laatste keer naar de DM. Hier hebben wij onze slag geslagen en hebben allerlei verzorgingsproducten gekocht.

Met volle tasjes liepen wij terug naar het hotel en haalden onze bagage op. Wij hadden in de ochtend al uitgecheckt, dus dat hoefde wij niet meer te doen. Het was wel nog even passen en meten want ik had aardig veel geshopt, onder andere de leuke sterren mokken.

Met onze trolley liepen wij door de straat naar de bushalte en stapten op de bus richting het vliegveld. 

Wij waren natuurlijk weer veel te vroeg op de luchthaven. Deze luchthaven is erg klein en je kan geen kant op.

Rond 19.45 uur moesten wij boarden en om 20.10 uur vlogen wij richting Schiphol.

Mijn moeder en ik hebben het heerlijk gehad in Berlijn. Wat een leuke stad is dit zeg! Je kan hier je hart ophalen als je van shoppen houd.

Ben je benieuwd hoe onze citytrip is verlopen, meld je dan zeker aan voor de nieuwsbrief zo mis je geen enkele post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Estée Lauder - cleansing balm

Estée Lauder – cleansing balm

Sinterklaas cadeautjes

sinterklaas cadeaus