Citytrip Berlijn #3

Citytrip Berlijn #3

…Deze ochtend besloten wij om met de metro naar een andere wijk te gaan. Voordat we de bus instapten zag ik nog een leuke kerstwinkel. Wij zijn hier naar binnen gegaan en keken onze ogen uit. Wat stonden hier veel kerstspullen zeg!

Nadat wij de kerstwinkel hadden verlaten liepen wij naar het metro station, dit was super dichtbij. We pakten de metro en nog geen 30 minuten later stonden wij in een hipster buurtje. 

De wijk heeft een gezellige straat met allerlei eettentjes en besloten de straat eerst af te lopen, om te kijken waar wij wilde gaan eten. Wij hebben heerlijk bij een Thais restaurant geluncht.

Op mijn ‘wishlist’ stond natuurlijk de Berlijnse muur. Wanneer je een citytrip naar Berlijn maakt, kan de Berlijnse muur niet ontbreken. We kwamen erachter dat de Berlijnse muur niet ver van het hipster buurtje was en besloten er naar toe te lopen.

Na ongeveer 20 minuten lopen zagen wij de Berlijnse muur. Dit deel van de Berlijnse muur heet East Side Gallery, dit heet zo omdat er op de overgebleven delen van de muur kunst bevindt. Wij hebben hier even op een bankje gezeten en hebben toen ons weg vervolgd.

Wij pakten de metro naar een andere wijk van Berlijn. In deze wijk stond een ‘food market’ hier hebben wij nog iets gegeten en gewinkeld. In deze wijk bevinden zich leuke kleding boetiekjes. Ook vind je hier kiloshop kledingwinkels. Om precies te zijn 3 kiloshops. Mijn moeder en ik zijn ze allemaal afgegaan en mijn moeder heeft nog een leren riem gekocht. Ikzelf kon in deze winkels niet slagen.

Nadat we dit leuke wijkje hadden bezocht was het tijd te eten. We pakten de metro terug richting ons hotel en besloten uiteindelijk bij een burgerbar avond te eten. 

Ik bestelde een friet met truffel en bieslook en nog een lekkere hamburger. Met ons buik vol liepen wij terug naar het hotel en hebben wij op de kamer nog even televisie gekeken. 

De volgende ochtend was het alweer de laatste dag van onze citytrip in Berlijn…

Ben je benieuwd hoe onze citytrip is verlopen, meld je dan zeker aan voor de nieuwsbrief zo mis je geen enkele post!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIY – planten ecosysteem

Estée Lauder – cleansing balm

Estée Lauder - cleansing balm