Black Friday deal!

Black Friday deal Macbook

Afgelopen vrijdag was het ‘Black Friday’. Bijna elke winkel deed mee aan deze dag en overal vond je te gekke aanbiedingen. Ikzelf moest dit weekend werken, maar ik heb nog wat goede deals kunnen scoren op internet. 

Het pronk stuk van mijn aanwinsten is toch echt wel mijn nieuwe Apple MacBook Air. Woow! Zo blij dat ik nu een Macbook heb om al mijn posts voor jullie te schrijven. 

Thanks pap, love you! Ik heb deze Macbook van mijn vader gekregen en ben er super blij mee.

Black Friday deal Macbook

Mijn eigen laptop was al enige tijd aan vervanging toe, hij viel nog net niet uit elkaar. Ik droomde er altijd van om een MacBook te hebben, maar ik vind ze best prijzig. Gelukkig had Mediamarkt een goede deal op de Apple MacBook Air. De deal: was €949, NU €888. 

Ik kocht niet alleen de MacBook, maar ook een virusscanner, office en sloot een verzekering af. Ik dacht laat ik dit maar meteen doen, anders komt het er niet van. 

Nadat ik de MacBook had gekregen wilde ik meteen naar huis om alles te installeren. Dit ging allemaal heel erg makkelijk en na een paar minuten kon ik meteen beginnen met het schrijven van deze blog. 

Ik moet nog wel een beetje wennen aan het besturingsysteem van de MacBook, maar dat zal wel goed komen.

Black Friday deal Macbook

Waarom wilde ik een MacBook? Allereerst omdat ze er gewoon super mooi uitzien. Ik had een nieuwe laptop nodig en ik dacht een MacBook is handig, want zo kan ik mijn telefoon gemakkelijk koppelen. Voor de rest heb ik niet zo veel verstand van electronica en wilde ik ook graag een laptop die snel is en dat is deze wel!

Wil je meer weten over de specificaties of de MacBook kopen?! Klik hier

De deal geldt tot en met maandag 26 november!

Heb jij ook een MacBook of zou je er graag een willen? Laat het mij weten in een reactie hieronder. 

xxx Jill Evelyn

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.


One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moroccanoil

Moroccanoil

Hoe maak je een sobere pot?

do it yourself action