Behind the scene #1

Behind the scene #1

Vandaag was ik een dagje vrij en leek het mij leuk om jullie te laten zien wat ik heb gedaan.

Ik begon de dag met een lekkere kop thee, en ontbijt koekjes van Belvita. De gember & sinaasappel thee van Albert Heijn is mijn favoriet op dit moment.

Nadat ik mijn kop thee op had ben ik naar boven gegaan en ben mijn make-up gaan doen. Op de dagen dat ik vrij ben probeer ik zo min mogelijk make-up te dragen, zodat mijn huid een beetje kan ademen.

Toen ik mij had opgemaakt en had aangekleed was het tijd om de deur uit te gaan. We reden over de A4 en kwamen langs Schiphol. Ik vind het nog steeds facinerend hoe groot die vliegtuigen zijn en hoe ze in de lucht kunnen blijven hangen.

We reden naar mijn werk, want ik mocht mijn kerstpakket ophalen, yeah ! Ik had voor mijn kerstpakket zelfs een karretje nodig om hem naar mijn auto te vervoeren…

Het was ondertussen al lunchtijd en we hadden een beetje trek gekregen. Om de hoek van mijn werk is een McDonalds, dus hebben we lekker wat gegeten. Ik was sinds tijden niet meer langs de McDonalds geweest, dus Big Mac smaaktte mij goed.

Nadat we onze lunch op hadden gingen we door naar de SALE. De Sale is een soort outlet met allemaal afgeprijsde producten, wat georganiseerd was door mijn werk. We hebben wat leuke dingen gescoord, maar daar meer over in mijn volgende blog post.

Toen we thuis kwamen wilde ik natuurlijk meteen mijn kerstpakket openmaken. Het kerstpakket is goed gevuld met allemaal leuke dingen.

Bliss & Binkey vonden het allemaal heel interessant en kwamen gezellig kijken.

Nadat ik alles had uitgepakt en een plekje had gegeven, ben ik naar mijn beauty kamertje gegaan en heb ik een beetje opgeruimd en gekeken waar ik nog leuke blog post voor jullie over kan schrijven.

Het was ondertussen al 18.00 uur en bestelde Sam sushi. In de tussentijd heb ik mijn haren gewassen en geföhnd. Ik doe dit meestal de avond voordat ik moet werken, zo kan ik ’s ochtends wat langer kan blijven liggen. Ik was net op tijd klaar met mijn haren föhnen, want de sushi bezorger stond voor de deur. We hebben samen van de sushi gesmuld.

We hebben ’s avonds nog wat tv gekeken en ik ben rond een uurtje of 22.00 uur lekker naar bed gegaan.

Dit was mijn vrije dag, ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken. Wat hebben jullie vandaag gedaan? Laat het mij weten in de comments.

 

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BOBBI BROWN – SHIMMER BRICK REVIEW

20 dingen die je kan doen in de winter