Aliexpress verslaving?

Aliexpress verslaving?
Heb ik een verslaving? Verslaving wil ik het niet noemen, maar ik bestel geregeld leuke productjes op Aliexpress. Het lijkt mij daarom leuk om in deze post jullie te laten zien wat ik allemaal bestel. Ik wil dit als een serie geregeld terug laten komen op mijn blog. Misschien kun je hier inspiratie uit halen of ben je enthousiast geworden over de producten dan vind je de linkjes ervan onder de foto’s.

Je ziet overal op social media schattige oorbelletjes om je eigen oorbellen feestje te maken. Vaak zijn deze oorbelletjes wat aan de dure kant en wanneer je er meerdere wilt bestellen ben je meteen een hoop geld kwijt. Maar niet op Aliexpress! Daar vind je de schattigste oorbelletjes voor kleine prijsjes. 

Wil jij deze leuke oorbelletjes ook kopen, klik hieronder voor de linkjes. 
Bij oorbel
Evil eye oorbel
Schelp oorbel 

Wees er wel van bewust dat als de oorbelletjes in contact komen met water of parfum, dat ze kunnen verkleuren. Maar héé, voor die prijs is dat ook niet erg!

Ster oorbel
Driehoek oorbel

Om nog even in het thema van de oorbelletjes te blijven heb ik nog hele schattige schilpad en schelpjes oorbelletjes gekocht. Die schildpadjes zijn toch echt wel één van mijn favorieten.

Schilpad en schelpjes

Nadat ik alle oorbelleltjes had besteld leek het mij ook leuk om wat nieuwe armbandjes te bestellen.

Knoop armband
Inspired Cartier armband

Cartier inspired bracelet zwart
Cartier inspired bracelet roze

Het was ook weer tijd voor een nieuw telefoon hoesje, want ja die kan je niet genoeg hebben!

Pink telefoon hoesje, iphone 7 plus

Nu ik een mooi telefoonhoesje had besteld moest ik ook nog een bescherm sticker voor mijn telefoon hebben. Deze zijn echt ideaal en van glas gemaakt. Ze beschermen het scherm van je telefoon heel goed, wanneer je je telefoon laat vallen.

Scherm beschermer

Dit shirt moest ik gewoon hebben! Hoe schattig is dit. Ik heb het shirt in maat XL besteld, zo weet ik zeker dat ik het pas.

Donut worry shirt

Het is de eerste keer dat ik een bikini heb besteld op Aliexpress en ik moet zeggen hij is super. De maat is goed en de bikini schijnt niet door. 

Bikini

En als laatste leek het mij leuk om zo’n leuke haarband te hebben. Ik denk niet dat ik hem buiten ga dragen, omdat het niet helemaal mijn stijl is. Maar wanneer ik mijn make-up aanbreng vind ik het handig als al mijn haren uit mijn gezicht zijn. Dus daarom komt deze haarband goed van pas.

Velvet haarband

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik allemaal bestel op Aliexpress. Ik heb de linkjes onder de foto’s geplaatst, zodat je het product zelf kunt bestellen. Wat wel eens kan gebeuren op Aliexpress is dat de verkoper niet meer bestaat en dat je het product niet meer kunt kopen. Ik kan hier verder niks aan doen, maar wanneer je het product opzoekt in de zoekmachine kun je zo iets gelijks vinden. Ik heb sommige producten met de Aliexpress Sale besteld, het kan dus voorkomen dat de prijzen niet helemaal meer kloppen. De prijzen die bij mijn foto’s vermeld staan, daar heb ik het product voor gekocht. 

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal hip met een Pannenkoekenplant

Koningsdag 2018