Action aankoopjes #1

Action aankoopjes #1

Elke week ga ik wel minimaal één of twee keer naar de Action. Daarom leek het mij leuk om hier een post over te schrijven, zodat jullie zien wat ik allemaal bij de Action gekocht heb.

Bij de Action waar ik altijd mijn aankoopjes doe daar begint hun assortiment met de knutselspullen. Ik ben hier altijd het langst aan het rondkijken, omdat ik dit de leukste afdeling vind van de Action. Ik ben altijd opzoek naar leuke crea producten, zodat ik thuis kan knutselen.

Op Pinterest had ik een leuke DIY (do it yourself) gezien en wil dit namaken. Binnenkort hier meer over op mijn blog. Ik had hier een aantal producten voor nodig. De modeleer klei wordt verkocht in één kleur. De polymeer klei bevat 4 verschillende kleuren. Ze hebben bij de Action verschillende soorten kleuren waar je uit kunt kiezen. 

Ik had ook nog een klein schaartje nodig, zodat als ik sieraden maak makkelijk elastiek kan door knippen. Voor mijn DIY die binnenkort online komt heb ik ook tags nodig. Gelukkig hadden ze die bij de Action. De tags zijn te verkrijgen in goud, zilver en koper.

Naast de knutsel spullen vind je hier ook de wenskaarten. Mijn kaarten waren thuis op dus was het tijd voor nieuwe. Wanneer iemand jarig is vind ik het altijd erg leuk om een cadeautje met een kaartje te geven, dit maakt het iets persoonlijker. Hoe leuk zijn deze kaarten van de Action. Elk pakje bevat 10 verschillende kaarten voor verschillende gelegenheden.

Tegenover de knutselspullen vind je de schrijfartikelen. Ik heb thuis al een stapel met notitieboekjes, maar ik kan er nooit genoeg hebben. Ik vind notitie boekjes erg handig om mijn ideeën voor mijn blog in op te schrijven. Deze set bestaat uit 3 verschillende boekjes.

Mijn salontafel thuis is van glas en ik zie hier heel vaak lelijke kringen op. Dus ging ik opzoek naar onderleggers. Ik vond deze schattige onderleggers met cactussen erop.

Af en toe maak ik thuis koekjes en vond deze siliconen ‘bakpapier’ erg handig.

Mijn schilmesjes raken thuis op de één of andere manier altijd kwijt. 

In mijn beauty kamer heb ik een kastje met mijn make-up producten. Dit kastje is nodig aan wat orde toe. Zo vond ik bij de bakjes deze handige organizers.

Deze cotton pads zijn ideaal om je make-up te verwijderen en zijn te vinden op de baby afdeling. De baby cotton pads zijn zó zacht! Ik kwam deze tip tegen op de blog van Serena Verbon. Klik hier voor haar post, waar ze er een uitgebreide review over schrijft. 
De ovale wattenschijfjes zijn lekker groot en goedkoop. Op de baby afdeling vond ik ook nog vochtig toilet papier. 

Wat zijn jouw laatste Action aankopen? Laat het mij weten in de reacties hieronder.

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is het chocola of is het make-up?

DIY – Hartjes schaaltjes