Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 6 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers.

Hoelang blijft een lashlift mooi?
Je hebt ongeveer 6weken plezier van je lash lift. Hoelang precies, hangt af van je haarcyclus. Zonder dat je het in de gaten hebt, verlies je vijf wimpers per dag. Na zes tot negen weken hebben alle wimpers zich vervangen. De permanent van de lash lift zakt dus niet uit. De haartjes vervangen zich, en daarom verliest de lash lift heel langzaam het effect. Het uitvallen van de wimpers gaat geleidelijk – op een gegeven moment zie je het verschil tussen de gekrulde wimpers en de nieuwe wimpers. Dit valt niet op hoor, maar we raden je aan dagelijks je wimpers te borstelen. Als je dit niet doet, kunnen je nieuwe wimpers warrig gaan staan omdat ze hun eigen weg gaan.

lashlift beauty by Jill Evelyn

Nazorg 
Na de behandeling adviseren we om de wimpers 24 uur droog te houden. De permanent is net in de wimper gezet en de haarschubben hebben 24 uur nodig om goed te sluiten. Als er vocht bij komt, kan het zijn dat de permanent uitzakt.

Ook raden we iedereen aan om de wimpers dagelijks te borstelen. De wimpers met permanent vallen langzamerhand uit en nieuwe wimpers gaan hun eigen weg. Als je dagelijks borstelt, blijft het gewoon netjes staan.

Is een lashlift schadelijk?
Nee, het is niet schadelijk – tenzij je het heel vaak zou doen. Het is niet zo dat een lash lift ervoor zorgt dat je wimpers sneller uitvallen, zoals soms wel beweerd wordt. Als je toe bent aan een nieuwe lash lift, is het wel verstandig om te zorgen dat je laatste behandeling minimaal vier weken geleden was.

Prijzen:
Lashlift €35
Lashlift + tinting €40

AFSPRAAK MAKEN