Wilkinson intuition sensitive care review

wilkinson intuition sensitive care
Wilkinson intuition sensitive care review
Ik zat er al een tijdje over na te denken om een goed scheermes te kopen. Normaal koop ik mijn scheermesjes altijd bij Action. Dat zijn wegwerpscheermesjes en worden verkocht voor 10 stuks €0,99. Ik merkte de laatste tijd dat ik vaker last kreeg van ingegroeide haartjes en een gevoelig huid na het scheren. Ik bedacht mij dat dit misschien kwam door de goedkope mesjes van de Action. Van de week liep ik in de Kruidvat en kwam ik dit pakket tegen van Wilkinson. Het pakket was in de aanbieding van € 23,99 voor € 7,99.

Voor de € 7,99 die je aan de Wilkinson intuition sensitive care uitgeeft, zit in het pakket: de houder en 3 opzetstukjes. Wat mij aansprak toen ik dit pakket kocht was dat je geen scheerschuim nodig hebt. Het zeep zit al aan de scheermes vast. Dat is natuurlijk een win – win situatie. Je hebt alles makkelijk bijdehand en voor reizen ideaal. Je hoeft geen extra zeep mee te nemen.

wilkinson intuition sensitive care

De zeep heeft een frisse geur en bevat Aloë vera, vitamine E en B5. Aloë vera zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Vitamine E beschermt de huid. Vitamine B5 heeft een hydraterende werking en versnelt de vorming van nieuwe huidcellen.

wilkinson intuition sensitive care

Het was tijd om mijn benen goed onder handen te nemen, want er had zich al een berenvelletje gevormd. Ik ben onder de douche gaan staan en heb mijn benen nat gemaakt. Het Wilkinson intuition sensitive care scheermes haalde ik over mijn benen. Het voelde super zacht en ik dacht eigenlijk dat er niks gebeurde, omdat het zo zacht was. Wanneer ik vroeger die andere scheermesjes gebruikte van de Action voelde ik echt dat de haartjes werden afgesneden. Maar bij dit scheermes voelde ik helemaal niks. Ik hoefde zelf geen scheerschuim te gebruiken en was dus super snel klaar. Ik was klaar met douchen en droogde mijn benen af. Mijn benen voelde super zacht aan en niet geïrriteerd. De dagen erna heb ik geen last gehad van ingegroeide haartjes. Ik ga de opzet stukjes zeker weer kopen als deze aan vervanging toe zijn.

wilkinson intuition sensitve care

Het enige minpuntje aan dit scheermes is dat de zeep best snel opgaat. Ik heb het scheermes nu 2x gebruikt en de zeep heeft een schuine vorm gekregen. Ik ben benieuwd hoelang ik het kan gebruiken.

wilkinson intuition sensitve care

Verkrijgbaar bij kruidvat voor € 7,99
De navulmesjes zijn voor 4 stuks € 12 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

estee lauder bronze goddes

Nieuw favorietje #2

Is dit het geld waard?! #1 – Rituals geurkaars

rituals geurkaars