What do you skin need this winter !

Wanneer ik dit artikel schrijf is het een heerlijke winterse zondag. Het sneeuwt behoorlijk en het blijft ook nog eens goed liggen. Het is tevens ook mijn eerste post die ik schrijf op mijn nieuwe blog. E X C I T E D !!

Ik wilde jullie vandaag kennis laten maken met het wondermiddel voor je huid. Ik gebruik deze creme al een paar jaar en ben razend enthousiast over dit product.

Wanneer de winter tijd eraan begint te komen, koop ik altijd een tubetje Elizabeth Arden – Eight Hour cream. Omdat ik weet dat ik ‘hem’ zo hard nodig ga hebben. In de winter is mijn huid toe aan wat extra verzorging. Ik voeg dit product dan ook toe aan mijn skincare routine.

Maar waarom ben ik zo enthousiast over dit product?
Dit product is een dikke balsem en voedt de huid optimaal. Ik gebruik deze creme op verschillende manieren. Het meest voor de hand liggend is natuurlijk als lippenbalsem. ‘S winters zijn mijn lippen totaal niet ‘kiss proof’, maar wanneer ik de Eight hour creme op mijn lippen heb aangebracht. Voel ik meteen verschil !! Het werkt als een soort pleister, het legt een beschermend laagje over je huid.

Als ik s’avonds op de bank zit en mijn favoriete tv programma aan het kijken ben. (Utopia) Jawel ik ben die hard fan !! Pak ik mijn tubetje erbij en vet ik mijn nagelriemen in. De droge velletjes, voelen meteen zacht aan. Gebruik niet te veel want het is behoorlijk glibberig.

De laatste tijd zie ik steeds meer visagisten die dit product gebruiken, maar voor wat denk je dan? Om de wenkbrauwen te shapen ! Deze balsem zorgt ervoor dat de wenkbrauw haartjes mooi op hun plek blijven zitten. Maar ze gebruiken het ook om highlights te creëren, oogleden, wangen en schouders.

De ingrediënten:

Ik ben verliefd op dit product, het hoort gewoon in mijn skincare routine ! Wat is jouw favoriete product voor de winter ? Laat het me weten in de comments.

Dit product is te verkrijgen bij:
Kruidvat €12
Douglas €32,63

4 Comments

 1. Zo leuk! Een nieuwe blog!
  Deze cream is echt een toppertje! Ik gebruik hem zelf vaak onder makeup om de huid extra te voeden en droge plekjes aan te pakken. Het enige nadeel vind ik de geur maar daar zie ik graag over als je ziet hoe goed ie werkt. Heb je de lipsticks en olie al geprobeerd? Die zijn echt zalig!

  Groetjes en veel succes met je blog!

  Trudie

  • Hi Trudie, dankje wel dat je een kijkje kwam nemen op mijn nieuwe blog ! Je gebruikt hem onder je makeup, wordt het dan niet te vettig? Je hebt deze creme ook in een parfum vrije variant.

   xxx Jill

   • Als ik de creme goed inmasseer op de drogere plekjes zie ik toch wel een mooier resultaat als de foundation erover gaat. En de creme is best wel zuinig in gebruik dus niet te veel aanbrengen 🙂

    Ik had geen idee dat ze deze creme in varianten verkopen. Zal eens moeten checken welke ik heb.

    Groetjes
    Trudie

2 Pings & Trackbacks

 1. Pingback:

 2. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Happy moments #1