Weg met scheerirritatie!

Weg met scheerirritatie!
Ik ben al jaren opzoek naar producten die scheerirritaties voorkomen / verminderen. Ik heb van alles al geprobeerd, dure scheermesjes, harsen, scheren met baby olie, na het scheren insmeren met talk poeder, maar niks lijkt te helpen. Totdat ik op social media een advertentie voorbij zag komen van Ylonn. Ik heb op de advertentie geklikt en heb het product besteld. 

Wat is Ylonn?
Ylonn is een vernieuwend merk waarbij ontwikkeld en gedacht is vanuit een eigen probleem. De vrouw achter Ylonn heeft geëxperimenteerd en ervaren met haar eigen huid. 

Natuurlijke ingrediënten
Alle Ylonn producten zijn vrij van parabenen. De producten van Ylonn bevatten natuurlijke ingrediënten.
Kamferolie: kalmerend.
Bittere Amandelolie: verdovend, hydraterend en anti bacterieel voor de huid.
Moerbei: vermindert pigmentvlekjes.
Kamille: is ontstekingswerend, ontsmettend en jeukstillend. 
Akkermunt: heeft een hoog menthol gehalte. Menthol heeft een natuurlijk verkoelende werking en wordt al sinds mensenheugenis in het oude China gebruikt voor de behandeling van meerdere huidaandoeningen.
Zonnebloemolie: vermindert huiduitslag.
Organische Aloe boter: maakt de huid zacht en helpt met de opname van andere ingrediënten in je huid. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend en hydraterend.

Pluspunt! Dierproefvrij

Bestellen & levertijd
De levertijd gaat super snel, voor 23.00 uur besteld is morgen in huis. Ik vind snelle levertijd erg belangrijk bij een webshop, omdat hoe sneller in huis hoe sneller je het product kan gebruiken. Wanneer de levertijd lang duurt bij een webshop, ga ik liever naar de winkel of kijk ik bij een andere webshop. Je kan de producten van Ylonn vaak met kortingscodes bestellen, pluspunt! Houd hun Facebook en website in de gaten voor kortingscodes.  

Verschillende producten
Op de Ylonn webshop worden verschillende producten aangeboden tegen scheerirritatie. Mocht je benieuwd zijn, neem dan zelf een kijkje op hun site om te zien wat het beste bij jouw past. Ik koos het product Ylonn Raka.

Ylonn Raka
Het product voorkomt rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk. 

Prijs
Ylonn Raka €22,90

Hoe gebruik je het product?
Toen ik het product binnen kreeg wilde ik het product meteen gaan testen, alleen wist ik niet zo goed wanneer ik het moest aanbrengen. Op de verpakking van het product en de website stond dat ook niet zo goed omschreven. Ik heb toen via Instagram contact opgenomen met Ylonn en ik kreeg al na enkele minuten antwoord. Ze vertelde mij dat ik het product goed moest schudden en ’s avonds voor het slapen moest aanbrengen, zo kan het product goed intrekken. 

Resultaat
De dag dat ik het product binnen kreeg heb ik het ’s avonds aangebracht. Het product glijdt makkelijk over je lichaam en voelt verkoelend aan. De dagen erna heb ik iedere avond het product aangebracht. Na 3 dagen het product te hebben gebruikt, vond ik dat het tijd was om mijn benen en bikinilijn te ontharen. Ik onthaarde mijn benen en bikinilijn met een scheermesje en merkte meteen verschil. Nadat ik uit de douche was gestapt en mij afdroogde was mijn huid niet geïrriteerd en waren er ook nog geen bultjes. Voor mij was dit een hele openbaring, omdat ik na het scheren altijd scheerirritatie heb. De dagen erna heb ik geen last van jeuk gehad en waren de rode bultjes aanzienlijk minder dan voorheen. Na een aantal dagen begon mijn huid te vervellen waar ik het product had aangebracht. Ik zag dat de ingegroeide haartjes hierdoor minder werden. Ik gebruik Ylonn Raka nu 2 weken en ik ben er zeer over te spreken. Het is een product dat scheerirritatie helpt te verminderen. Het is niet dat ik nergers meer last van heb, maar voor 75% is mijn huid verbeterd. Wanneer mijn flesje Ylonn Raka op is zal ik er zeker weer een bestellen! 

Klik hier voor de Ylonn webshop

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HOME MAKE-OVER #1

Aloë Vera wat kan je er allemaal mee?!