Tropical scheergel van Kruidvat, yummie!

Tropical scheergel van Kruidvat, yummie!
Afgelopen zondag kwam de nieuwe folder van de Kruidvat uit. De folder van de Kruidvat is mijn favoriet, hebben vaak goede aanbiedingen. Op zondag morgen met een kopje thee heb ik de folder wel 2 keer doorgenomen. De tweede keer viel mij de scheergel op. De verpakking ziet er zomers uit. Ik moest dit gewoon hebben! De volgende dag ben ik naar de Kruidvat gegaan en heb ik 2 bussen scheergel gekocht. 

Ik ben zelf niet zo´n voorstander van scheergel. Wanneer ik mijn lichaam scheer gebruik ik meestal een baby olie, maar ik moest deze scheergel van de Kruidvat echt uitproberen! En deze scheergels staan super leuk in de badkamer met die kleurtjes. Mijn vriend gebruikt altijd scheergel om zijn gezicht mee te scheren en die scheergels zitten dan ook echt in zo´n donker blauwe mannen verpakking, zo niet leuk haha!

Bij de kruidvat verkopen ze 2 verschillende geuren scheergel.
Raspberry & Pomegranate
Tropical Fruit

De scheergels bevatten Aloe Vera en glycerine, dit zorgt ervoor dat het lichaam goed gehydrateerd wordt.

Prijs
Per stuk €1,49
De Kruidvat heeft nu een actie, wanneer je 50 punten inleverd krijg 0,50 korting!

Raspberry & Pomegranate
Wanneer je de scheergel goed heb geschud is het klaar voor gebruik. Ik spoot de scheergel op mijn benen en er kwam een licht roze gel uit. Hoe leuk is dat, roze scheergel! Ik verdeelde de gel goed uit over mijn been. Je hebt maar heel weinig nodig om je hele been mee in te smeren. De geur van de scheergel is heerlijk, het ruikt lekker zoet!

Tropical Fruit
Oh my god! Deze scheergel is echt mijn favoriet! Die geur is heerlijk, alsof ik verse mango´s over mijn benen smeer. Deze gel is geel van kleur, wanneer je dit uitsmeert is de gel heerlijk zacht en wit geworden.

Het is een feestje om mijn benen met deze scheergel te scheren. De hele badkamer ruikt heerlijk zoet.

De scheergels zijn verkrijgbaar bij Kruidvat in de winkel en online.
Klik hieronder voor de online shop van Kruidvat
Raspberry & Pomegranate
Tropical Fruit

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aloë Vera wat kan je er allemaal mee?!

HOME MAKE-OVER #2