Starskin – peel off foot mask

Starskin – peel off foot mask

Eindelijk kan ik deze peel off foot mask uitproberen van Starskin! Het voeten masker van Starskin bestaat alweer eventjes. Alleen had ik mij er nooit echt in verdiept. Totdat er heel veel filmpjes op Youtube en Facebook verschenen. Hoe mensen heel hun huidlaag van hun voetzolen aftrokken. Ik was gefacineerd door de filmpjes en wilde dit ook proberen. Ik vond dat ik het nu wel kon doen, omdat het hartje winter is en de kans klein is dat ik met slippers naar buiten ga. Wanneer je dit voeten masker wil gebruiken, wees er dan op voorbereid dat de vellen aan je voeten kunnen hangen.

De verpakking ziet er mooi verzorgd uit. Op de achterkant staat precies uitgeschreven wat de stappen zijn die je moet doen.

Ik begon met mijn voeten te wassen en daarna goed droog te maken. Ik maakte de verpakking open en daar zat het zakje in met het voetenmasker.


Ik knipte het zakje open en vouwde het masker uit. Het masker bestond uit één deel en moest het los knippen. Op het masker zat een R voor de rechter voet en een L voor de linker voet.

    

 

Ik trok de maskers aan en maakte met het plakbandje wat op het masker aanwezig was vast.

Ik heb toen over het masker heen mijn fluffy sokken aangetrokken, zodat mijn voeten een beetje warm werden. Ik heb anderhalf uur met het masker aangezeten en ben in de tussentijd begonnen in mijn nieuwe boek, ‘Babe, you got this’.  (kijk uit als je ermee wilt gaan lopen, kan scheuren of je kan uitglijden)

Toen de anderhalf uur om was, moest ik mijn voeten afspoelen. Ik ben onder de douche gaan staan en heb met koud water mijn voeten afgespoeld. Ik heb het met koud water gedaan, omdat mijn voeten het warme water niet konden verdragen. Het deed zo pijn als ik er met de warme straal overheen ging. Daarna mijn voeten afgedroogd en lekkere dikke sokken aangedaan. Ik merkte die avond dat mijn voeten wel een beetje gevoelig waren.  Maar ik denk dat dit bij het proces hoort, omdat je anderhalf uur met je voeten in een goedje zit. Ik ben lekker mijn bed ingedoken en de volgende dag had ik nergens last meer van.

Op het masker staat dat de peeling 7 tot 10 dagen duurt. Gedurende die dagen mag je je voeten niet insmeren met voet creme. Om het proces van de peeling te versnellen kun je je voeten weken in een warm voetenbadje of door stevig over de voeten te wrijven met een handdoek.

Elke dag heb ik foto’s gemaakt van mijn voeten, die je hieronder kunt bekijken.

De eerste 3 dagen gebeurde er nog niks en was ik een beetje bang dat het niet zou gaan werken. Maar ik moest natuurlijk geduld hebben want het proces duurt 7 tot 10 dagen.

En jahoor, BAMM ! Het gebeurde eindelijk. Ik zag de eerste velletjes aan mijn voeten hangen. De velletjes gingen er nog niet zo gemakkelijk vanaf, dus moest ik wachten.

 

De dagen erna kwamen de velletjes steeds meer los te hangen en kon ik aan de slag met mijn pincet.

 

 

Maar wat vind ik nou eigenlijk van dit exfoliërende voeten masker?
Ik ben blij verrast! Het masker doet wat het zegt. Je moet wel even geduld hebben voordat er wat gebeurt. Wanneer de 10 dagen om zijn, heb je heerlijk zachte voetjes. Ik ga dit masker zeker volgende winter nog een keer doen. 

Verkrijgbaar bij:
Douglas €10,15

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My new sunglasses

Clinique clarifying lotion 2 review

clinique lotion 2