Sephora favorites glow for it – review

sephora favorites glow for it
Sephora favorites glow for it – review
Mijn nicht was een maand geleden naar New York op vakantie gegaan en had een superleuk cadeau voor mij meegenomen. Echt heel lief dat ze aan mij gedacht heeft! Loveyou Linds. Met Kerst zagen wij elkaar en heeft ze mij deze ‘glow for it’ set gegeven. OMG! Hoe leuk is deze set van Sephora! Ik kon niet wachten en maakte het pakket meteen open. 

De Sephora favorites ‘glow for it’ set ziet er superleuk uit. De verpakking is roze met goud, altijd een goede kleuren combinatie. Op de verpakking zie je ook meteen wat er in het pakket zit. Er zit 1 full size product in en de rest zijn allemaal schattige miniaturen. Mijn hart gaat sneller kloppen van al die schattige miniaturen. Hoe leuk is het dat ik nu allemaal verschillende highlighters kan uitproberen.

De merken in Sephora favorites glow for it set:
Nudestix
Milk Make-up
Tarte
benefit
Bobbi Brown
Cover FX
Becca

sephora favorites glow for it
Nudestix
Nudestix is verpakt in een compacte stick. Wanneer ik het dopje ervan afhaal, komt de ´shine´ mij tegemoet. Ik veeg de stick over mijn hand en zie dat de highlighter een wit/roze kleur heeft. WAUW! it´s pretty. De highlighter is erg vettig en lijkt meer op een lippenbalm. Ik vind dat zelf niet zo erg prettig dat de highlighter zo vettig is. Het pakt op mijn jukbeenderen nooit goed uit. Het verplaatst meestal mijn make-up en ik krijg er rare vlekken van. Deze Nudestix highlighter miniatuur is klein en compact, zo heb ik meer controle erover. Ik ga deze stick gebruiken onder mijn wenkbrauw, boven mijn lippen en op mijn neus.

 

sephora favorites glow for it

Milk 
Milk Make-up highlighter stick heeft een warme kleur. Ikzelf vind dit erg mooi op mijn jukbeenderen. Ik gebruik altijd bronzer en vind het mooi als de highlighter daarbij aansluit. Deze highlighter stick voelt niet vettig aan, daar ben ik blij om. Als ik de highlighter heb aangebracht blijft hij ook echt goed zitten, hij verschuift niet en geeft niet af.

sephora favorites glow for it

Tarte
Tarte make-up, ja ik ben fan! Al enige tijd geleden bestelde ik verschillende oogschaduwdoosjes van Tarte. Ik gebruik de oogschaduwdoosje nu bijna iedere dag, ik kan niet meer zonder. De highlighter is verpakt in een schattig doosje. De highlighter is subtiel, niet te overdreven. I like that! Je kan de highlighter mooi opbouwen door een paar keer over je gezicht met de kwast te vegen. De highlighter heeft een mooie warme gouden kleur.

 

sephora favorites glow for it

Benefit
Benefit High Beam highlighter is het full size product in deze ´glow for it´set. Normaal ben ik nooit zo van de vloeibare highlighters, omdat ik het teveel gedoe vind. Maar daar komt verandering in! De highlighter heeft een koele roze ondertoon en past mooi bij mijn huid. De highlighter bevat wel heel veel glitters en vind dat een beetje too much voor mijn gezicht. Daarom lijkt het mij mooi om deze highlighter op mijn schouders te gebruiken.

 

sephora favorites glow for it

Bobbi Brown
Bobbi Brown shimmer brick, FANTASTISCH! Klik hier voor mijn uitgebreide review.

 

sephora favorites glow for it

Cover FX
Cover FX, dit make-up merk ken ik nog helemaal niet en daarom is het extra leuk dat ik het nu kan uitproberen. De vloeibare highlighter zit in een glazen flesje met als dop een pipetje. Er verschijnen de laatste tijd op Instagram en Youtube video´s dat meiden op hun gezicht highlighter druppels laten vallen. Het ziet er zo cool uit en ik wil dit ook doen! (just for fun!) Tip: meng één druppeltje vloeibare highlighter met je foundation, zo heb jij heel de dag een mooie glow!

 

sephora favorites glow for it

Becca
OMG, hoe schattig is dit doosje van Becca. In dit kleine doosje is zelfs een spiegeltje verwerkt, geweldig! De kleur van de highlighter is subtiel. Het geeft mijn gezicht een mooie gezonde glow.

Ik ben superblij met deze Sephora favorites ´glow for it´set! Ik hoop dan ook nog steeds dat Sephora terug naar Nederland komt. Keep fingers crossed!

Sephora favorites – ‘glow for it’ $40,- 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

happy new year tag

Happy new year tag 2018

Hoe kom je van je droge lippen af?

hoe kom je van je droge lippen af