Real Techniques mini brush trio review

Real Techniques mini brush trio
Real Techniques mini brush trio review

Real Techniques make-up kwasten zijn al jaren mijn favoriet! Ik gebruik mijn Real Techniques kwasten dan ook trouw iedere make-up beurt, maar nu heeft Real Techniques iets nieuws! Het is de Real Techniques mini brush trio. Hoe schattig zijn deze mini make-up kwasten en hoe handig! Wat dacht je voor in je handtas om je make-up bij te werken onderweg of als travel set voor op vakantie.

Het Real Techniques mini brush trio bestaat uit:
– Poeder kwast
– Foundation kwast
– Oogschaduw kast

Real Techniques mini brush trio

De poeder kwast voelt heerlijk zacht aan en is makkelijk ingebruik. Ik vind het fijn dat die zo klein is, zo kan je ook makkelijk je gezicht contouren of een blush aanbrengen.

Over de foundation kwast ben ik iets minder enthousiast, omdat de kwast erg dun is. Wanneer ik mijn foundation met dit kwastje wilt aanbrengen ben ik uren lang bezig om mijn foundation egaal te krijgen. Ik zou deze kwast eerder gebruiken voor mijn concealer, daar is de kwast wel erg geschikt voor.

De oogschaduw kwast is mijn favoriet! De oogschaduw kwast blend mijn oogschaduw mooi in elkaar over. Dit kwastje gebruik ik ook om mijn highlighter onder mijn wenkbrauwen aan te brengen.

Al met al ben ik erg tevreden. De kwastjes liggen makkelijk in de hand. Ik dacht eerst dat het eigenlijk te klein zou zijn om je make-up ermee aan te brengen, maar dat valt reuze mee. Super handig voor op reis of in je handtas. Ik vind de prijs ook niet verkeerd! De prijs van het Real Techniques mini brush trio is ongeveer €10.

Real Techniques mini brush trio

Verkrijgbaar bij:
Real Techniques € 9,47

Etos & bij grote Kruidvat filialen

LET’S BE FRIENDS!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen nieuwe blogposts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let’s take a selfie mask review Action

Wat koop ik bij een kringloop winkel