Poezelige handjes met Starskin – Hollywood hand model mask gloves

Starskin hollywood hand model mask
Poezelige handjes met Starskin – Hollywood hand model mask gloves


In de winter is mijn huid altijd erg droog en zeker mijn handen. Het hele jaar door heb ik velletjes bij mijn nagelriemen, maar in de winter is dit wel op zijn ergst. Ik probeer er meestal wel vanaf te blijven maar dat lukt niet altijd. Soms ben ik geneigd om lekker te gaan pulken… In mijn werk gebruik ik mijn handen veel en als ik iets moet aanwijzen voor de klant wil ik wel dat mijn handen er mooi verzorgd uit zien. Daarom is het tijd om dit masker van Starskin te testen. Ben je benieuwd hoe jij ook van die poezelige zachte handen krijgt?! Lees dan verder. 

Starskin – Nourishing Hollywood Handmodel is een uniek handmasker dat intens voedt en herstelt. Ingrediënten: Shea Butter en een mix van 16 botanische ingrediënten en oliën, verpakt de handen in een Double-Layer Technology handmasker. De dubbele lagen van dit handmasker werken om een ​​sauna-achtig effect te creëren. Herstelt, verjongt en verzacht zelfs de ruwste handen en nagelriemen in slechts 15 minuten. 

Wanneer je ouder wordt verandert ook de huid van je handen. Je kan in je gezicht nog zo glad zijn en geen rimpel hebben, maar wanneer je je handen niet goed verzorgt verraden je handen je leeftijd. 

Op de achterkant van de verpakking staat in een stappenplan beschreven wat je moet doen. Ik vind de uitleg van de Starskin maskers altijd super makkelijk. Er zijn namelijk plaatjes aan het stappenplan toegevoegd, zo zie je zonder dat je de tekst leest wat je moet doen.

Voordat je dit masker aanbrengt moet je even je handen wassen en handdoek droog maken. 

Nadat ik mijn handen handdoek droog heb gemaakt, knip ik het masker open. In het masker zitten 2 maskers, één voor je rechterhand en één voor je linkerhand.

De maskers zitten aan elkaar vast, die moet je even los trekken van elkaar. Wanneer ik de maskers heb los getrokken moet ik even goed kijken hoe ik mijn handen erin doe. Er zit namelijk een dubbele laag aan de binnekant. Wanneer je je hand er verkeerd in doet kan het zijn dat het serum niet op je handen kan komen.

Ik heb allebei mijn handen in het masker gedaan en met het plakbandje strak vast geplakt. Ik heb het masker ongeveer een half uurtje laten intrekken en heb in de tussentijd aan mijn blog gewerkt. Op de verpakking staat dat het masker na 15 minuten verwijdert mag worden. Ik heb zelf altijd het gevoel hoe langer ik het laat intrekken hoe beter resultaat. 

Na een half uurtje haal ik het masker van mijn handen en draai ik het masker binnenste buiten om het laatste serum over mijn handen in te masseren.

Ik merk dat er best veel serum in het masker zit en het wel even de tijd nodig heeft om in mijn huid in te trekken. 

Mijn handen voelen super zacht aan en ik zie dat ik ook geen droge velletjes meer heb. Mijn nagelriemen zien er mooi verzorgt uit. Ik ga dit masker zeker vaker gebruiken, omdat ik merk dat mijn handen hier behoefte aan hebben. 

Het Starskin – Hollywood hand model mask is verkrijgbaar:
Douglas € 10,15

Ben je benieuwd naar het Starskin – peel off foot mask, klik hier voor mijn review. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hoe kom je van je droge lippen af

Hoe kom je van je droge lippen af?

Hoe werkt de siliconen spons?

siliconen spons review