Nieuw favorietje #2

estee lauder bronze goddes
Nieuw favorietje #2

Yessss, een nieuw favorietje !
Bronze goddes – Estée Lauder

Het is weer zover ik heb een nieuw favorietje ontdekt. Ik heb deze mooie bronzer van Estée Lauder aan mijn make-up stash toegevoegd. Ik zat er al een tijdje op te azen, maar het kwam er eigenlijk nooit van om hem te kopen. Totdat ik 2 weken geleden naar een outlet was geweest en ik de bronzer daar tegen kwam. Het was de laatste! Ik heb hem meteen gepakt en niet meer losgelaten.

Toen ik thuis kwam besefte ik mij dat de bronzers er in verschillende kleuren zijn. Bij de outlet heb ik helemaal niet op de kleur gelet, ik had hem gewoon meteen gekocht. Het was immers ook de laatste… Ik pakte de bronzer er snel bij en keek op de verpakking welke kleur het was. Ik heb de kleur 02 medium. Gelukkig was het de goede kleur! De bronzer wordt verkocht in 4 verschillende kleuren: light, medium, medium deep en dark.

De verpakking:
Ik vind het doosje waarin de bronzer zit erg mooi. Het schilpad motief staat mooi bij de gouden letters. Als je het doosje openmaakt, valt het mij op dat de bronzer mega groot is. Daar hou ik van, waar voor je geld. Als ik de bronzer open klap zit er in de deksel een grote spiegel. Pluspunt! Zo kan je makkelijk jezelf even bijwerken onderweg. Op de poeder ligt ook nog een kwastje waarmee je de bronzer kunt aanbrengen op je gezicht. 2e pluspunt! Altijd makkelijk een kwastje, zo zit alles compact bijelkaar. 

Resultaat:
Wanneer ik de poeder op mijn gezicht aanbreng, geeft het mijn gezicht een mooie gezonde kleur. Ik vind het fijn wanneer ik hem gebruik dat er op mijn gezicht niet meteen een donkere veeg ontstaat. Zo kan ik de poeder mooi opbouwen. Ik ben super blij dat ik deze mooie bronzer van Estée Lauder in mijn make-up stash heb!

estee lauder bronze goddes

Verkrijgbaar bij:
Douglas €42,84
Bijenkorf € 33,60
Ici Paris € 40,27
Estée Lauder €42,00

Laat in je reactie weten wat jouw favoriete bronzer is!

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

clinique lotion 2

Clinique clarifying lotion 2 review

Wilkinson intuition sensitive care review

wilkinson intuition sensitive care