Nieuw favorietje #1

Nieuw favorietje #1

Yessss, een nieuw favorietje !
Victoire D’Ambre – Rituals

Ik vind de winter heerlijk, ’s avonds als ik thuis kom gezellig de kaarsjes aan en met een dekentje op de bank. Maar wat ik ook heerlijk vind is in de winter warme kruidige, zoete, intense parfums dragen.

Zo ontdekte ik 2 weken geleden deze parfum van Rituals. Ik was in de winkel naar sinterklaas cadeautjes opzoek, maar kon het niet laten om ook even voor mijzelf te kijken. Ik kwam bij de parfum-afdeling aan. En liep recht op deze mooie flacon af. Bij het zien van de gouden flacon en de houten dop, was ik opslag verliefd. Ik fantaseerde meteen waar ik deze mooie flacon kon neerzetten thuis. Maar ik moest hem natuurlijk eerst ruiken… Ik pakte de waaier die voor de tester in een mooi Rituals zwart kopje lag. Ik sprayde wat parfum op de waaier, en haalde waaier langs mijn neus. Ik sloot mijn ogen en even dacht ik dat ik mij op een Oosterse markt bevond, iets zo als in die sprookjes 1000 en 1 nacht.
Oke oke, misschien iets te overdreven.. Maar in iedergeval ik vond de geur zalig en moest en zou hem even op mijn hand sprayen. Dat bleef niet bij 1 spay… Ik sprayde natuurlijk zoals de meeste mensen dat doen, stiekem over mijn hele jas en sjaal.

Nadat ik de geur had op gesprayd ben ik de winkel uitgelopen en helemaal vergeten sinterklaas cadeautjes te kopen… Ik ben nog wat andere winkels in gegaan en heb nog herhaaldelijk aan mijn pols en sjaal geroken. Hoe langer hij op mijn pols zat, hoe zoeter en kruidiger ‘hij’ werd.

Toen ik thuis kwam heb ik de parfum meteen op mijn Sinterklaas wensenlijstje gezet.

Dinsdag 5 december hebben mijn vriend, moeder en Jot (stiefvader) sinterklaas gevierd. EN JAHOOR !! De heerlijke parfum heb ik toen in mijn schoen gekregen.

De geur is verkrijgbaar bij:
Rituals
50ml € 39,00
10ml €   9,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Happy moments #1

BOBBI BROWN – SHIMMER BRICK REVIEW