Moroccanoil

Moroccanoil

Wat is Moroccanoil en waar gebruik je het voor? In deze post vertel ik je waar je de Moroccanoil allemaal voor kunt gebruiken. 

Wat is Moroccanoil?

Moroccanoil gebruikt alleen de hoogste kwaliteit oliën uit de originele arganbomen die in Marokko groeien.

Pure Arganoil van Moroccanoil is 100% puur, zonder toevoegingen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Het is geurvrij en perfect voor gebruik op de huid of in het haar. 

Hoe gebruik ik Moroccanoil?

Haarserum:
Wanneer ik mijn haar gewassen heb, doe ik een druppeltje in mijn haren. De Moroccanoil zorgt ervoor dat mijn haren minder pluizen en ik makkelijk mijn haren kan borstelen. Overigens krijgt mijn haar er ook een hele mooie glans van. 

Haarmasker:
Verdeel een rijke hoeveelheid Moroccanoil over het haar en laat een paar uur intrekken. Ikzelf doe dit altijd voor het slapen gaan. De volgende ochtend was ik mijn haar met shampoo en laat mijn haar drogen aan de lucht. Mijn haar is heerlijk zacht, gehydrateerd, pluisvrij en glanzend.

Gezichtsolie:
Voor het slapen breng ik wat Moroccanoil aan op mijn gezicht. Ik laat de olie heel de nacht intrekken, als een soort masker. De volgende ochtend is mijn huid heerlijk gehydrateerd, voelt zacht en ziet er stralend uit.

Body olie:
Met deze koude dagen kan mijn lichaam wel iets verzorgends gebruiken. Na het douchen smeer ik mijn lichaam in, mijn huid voelt daarna heerlijk zacht aan. 

Moroccanoil

Moroccanoil is verkrijgbaar bij:
Moroccanoil 100 ml €44,90
John Beerens 100 ml €44,90
Haarshop 100 ml €44,90

Gebruik jij ook Moroccanoil of gebruik jij een andere olie voor je haar en lichaam? Ik ben benieuwd, laat het mij weten in een reactie. 

Heb jij mijn vorige post al gelezen, waarin ik vertel over de Estée Lauder cleansing balm? Klik hier om deze post te lezen. 

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.


xxx Jill Evelyn

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

sinterklaas cadeaus

Sinterklaas cadeautjes

Black Friday deal!

Black Friday deal Macbook