L’Oréal – sugar scrub

L’Oreal – sugar scrub

Ik ben gek op gezichtsverzorgingsproducten en nog meer op producten die budgetproof zijn. Wanneer op zondag de nieuwe winkel foldertjes uit zijn, spit ik die ook helemaal door. Ik let dan goed op of er goede aanbiedingen bij de Kruidvat of Etos zijn op gezichtsverzorgings producten. Afgelopen week waren op de producten van L’Oréal 25% korting bij de Etos. Ik was al een tijdje benieuwd naar de sugar scrubs van L’Oréal. Ik kocht de sugar scrub bij de Etos en testte dit product.

L’Oréal heeft 3 verschillende sugar scrubs in haar assortiment.
Zuiverend: vermindert mee-eters en zuiverd de huid.
Glow: verheldert de huid en beschermd tegen dofheid.
Voedend: verzacht, voedt en beschermd de huid.

Ik vind het makkelijk dat er 3 soorten scrubs zijn, zo kan je goed zien welke scrub het beste bij jouw past. Ik heb zelf de zuiverende scrub gekozen, omdat ik mijn huid goed gereinigd en geëxfolieerd wil hebben.

Wat doet de L’Oréal sugar scrub  – zuiverend?
De scrub zorgt ervoor dat de mee-eters verminderen en de huid zuivert. 

Ingrediënten
De scrub bevat 3 verfijnde suikers en kiwizaden. De kiwizaden zijn zichtbaar in de scrub en dat geeft al een natuurlijke uitstraling. Op de verpakking staat: 100% natuurlijk exfoliant van fijne suikerkristallen. Nu ben ik over de 100% een beetje sceptisch. Naar mijn beleving kan een gezichtsverzorgingsproduct nooit 100% natuurlijk zijn, want dan kan je het niet lang bewaren. Op de pot staat dat je het product na openen 12 maanden kan gebruiken, nu vind ik dit voor een 100% natuurlijk product erg lang… Ik heb daarom de ingrediënten bestudeerd maar werd daar niet echt wijzer van. Wat mij wel opvalt is dat het product eetbare ingrediënten bevat zoals, kiwizaden, citroen, caramel, pepermunt en suiker.

Kiwizaden: helpt de huid gladder te maken en mee-eters zichtbaar te verminderen.
Pepermuntolie: verzachtende eigenschappen en helpt onzuiverheden te verminderen.
Citroengrasolie: helpt de huid te zuiveren.

De geur
Ik vind de geur heerlijk! Het ruikt zoet en fruitig en wanneer ik dit op mijn gezicht masseer krijg ik meteen trek, haha!

Hoe de sugar scrub gebruiken?
Voordat ik de sugar scrub aanbracht heb ik eerst mijn gezicht goed gereinigd. Met een speciaal kwastje voor scrubs of maskers bracht ik het aan op mijn gezicht. Het product is erg jelly-achtig en plakkerig.

Ik bracht een goede laag aan op mijn gezicht en liet dit 5 minuutjes in trekken. Achteraf gezien had ik veel te veel aangebracht en weet ik nu voor de volgende keer dat je niet zo veel nodig hebt. Terwijl ik de sugar scrub op mijn gezicht had, voelde het erg warm aan. Ik voelde dat er een warme laag op mijn gezicht zat. Er was wat scrub op mijn lippen gekomen en ik las in de gebruiksaanwijzing dat dit ook een goede scrub is voor je lippen. Ik masseerde de scrub op mijn lippen en gezicht goed in en spoelde daarna de scrub met lauw warm water af. Ik bracht na de scrub een voedende dagcreme aan.

Mijn mening
Ik heb de scrub nu 3 keer gebruikt en ja ik weet het niet zo goed. De sugar scrub beweert dat de mee-eters verminderen, alleen zie ik geen verschil mijn mee-eters zitten nog precies op de zelfde plek als voordat ik dit product gebruikte. Mijn poriën daarin tegen zijn wel verminderd. Voor de rest is het een prima scrub. De sugar scrub maakt mijn huid zacht en geeft het een natuurlijke glow. Ik breng deze scrub 2 keer in de week aan op mijn schone huid. Ik doe dit het liefst ’s ochtends, omdat ik er dan het meeste profijt van heb. Nadat ik de scrub ’s ochtends heb aangebracht vind ik het heerlijk om dan mijn make-up te doen. Mijn make-up ziet er mooier uit op mijn gezicht en blijft langer zitten.

Prijs
Deze sugar scrub kost €12,99.

Waar te koop?
Etos
Kruidvat

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Limpro parfum kaart houder

Cleansing caps