L’oréal – delicate flowers review

L’oréal – delicate flowers review
L’Oréal kwam een tijdje geleden met een nieuw huidverzorgingslijn, Delicate flowers. Toen ik deze producten in de winkel zag staan, trok dit mijn aandacht. De kleur van de verpakking is natuurlijk fantastisch! Ik kon het niet laten om niks te kopen en kocht de tonic.

De lijn bestaat uit:
– reinigingscrème
– reinigingsdoekjes
– milk
– tonic

Wat doet de Delicate flowers tonic? Het product zorgt voor een zuivere, zachte en frisse huid. Het product zorgt er ook voor dat de huidverzorgingsproducten die je na deze tonic gebruikt beter worden opgenomen in de huid. Wanneer je het product hebt aangebracht voel je onmiddelijk verschil. Het geeft de huid een zijdezachte finish. 

De tonic heeft 2 bloemen in het product verwerkt.
Roos: voor een rustgevende en geruststellende werking.
Jasmijn: voor beschermende en hydraterende eigenschappen.

Ingrediënten:

De tonic heb ik aan mijn skincare routine toegevoegd en ben blij verrast. Ik vind de tonic echt een heel fijn product. Het zorgt ervoor dat mijn huid zijdezacht aanvoelt en ik krijg er een mooie glow van. Ikzelf gebruik de tonic met een watje en veeg dit over mijn gezicht. Je kan de tonic ook een beetje in je hand sprenkelen en dan deppend aanbrengen.

De tonic kan je al kopen voor € 7,00 bij de Kruidvat. Kruidvat heeft vaak leuke aanbiedingen en zo nu ook op L’Oréal tweede halve prijs. Voor dit goede prijsje is het proberen waard!

Gebruik jijzelf na het reinigen ook nog een tonic? Laat het mij weten in je reactie.

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIY – never ending rose

My new sunglasses