Let’s take a selfie mask review Action

Let’s take a selfie mask review Action
Omg, hoe leuk is dit! Deze sheet mask van Action is toch fantastisch! Sheet masks zijn op dit moment ‘hot en happening’. Bijna elk gezichtsverzorgingsmerk verkoopt wel een sheet mask. En natuurlijk kan Action niet achter blijven en daarom hebben ze een uitgebreid assortiment met sheet masks.

Wat is een sheet mask?
Een sheet mask is een dun velletje papier wat doordrenkt is met een serum.

Wat is een serum?
Een serum bevat vitaminen en anti-oxidanten in een hoge concentratie. In tegenstelling tot gewone huidproducten bestaat een serum vaak uit kleinere moleculen die dieper in de huidlagen kunnen trekken. Een serum geeft de huid een boost.

Wanneer kan je het beste het sheet mask gebruiken?
Ik gebruik de sheet mask het liefst ’s ochtends zo heb ik de hele dag een goed gehydrateerde huid. Ook krijgt mijn huid er een mooie gezonde glow van.

Let’s take a selfie facial sheet mask
Deze sheet mask moest ik gewoon hebben! Hoe leuk is het dat de verpakking op een Instagram post lijkt en dat het sheet mask een tekening van een vlinder heeft. Op de achterkant van de verpakking vind je het stappen plan. Hoe schattig zijn deze plaatjes van het meisje wat het stappenplan uitlegt.

Maar wat doet het masker? Het masker moet ervoor zorgen dat je huid diep gereinigd wordt, verfrist en het verzacht je huid.

Tip! Voordat je een sheet mask verpakking open maakt: kneed eerst een paar keer in de verpakking, dit zorgt ervoor dat het serum goed gelijk matig verdeeld wordt over de sheet.

Wanneer je de sheet mask uit de verpakking haalt zie je dat de sheet mooi opgevouwen is. Zorg ervoor dat je het sheet mask voorzichtig open vouwt en rustig op je gezicht aanbrengt.

Relax & take a selfie!

(Neem een selfie en deel dit op social media met #selfiemask)

Mijn mening:
Ik vond het echt heel leuk om dit sheet mask uit te proberen. Het gaf mij een vrolijk gevoel door de vlinder tekening. Hoe leuk is het om dit samen met vriendinnen te doen en dan leuke selfies te maken. Het masker verzorgt mijn huid goed. Het sheet mask laat mijn huid stralen. Daarnaast voelt mijn huid super zacht aan. Nadat ik dit masker had aangebracht heb ik mijn make-up gedaan, mijn make-up had nog nooit zo goed gezeten. Wauw! Ik ben onder de indruk.

Waar te koop?
Dit masker is te koop bij de Action voor €0,67. Dit sheet mask is verkrijgbaar met verschillende tekeningen erop.

Laat in de reactie weten, wat jouw favoriete sheet mask is.

LET’S BE FRIENDS! 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen nieuwe blogposts!

2 Comments

  1. Hello. I have checked your jillevelyn.nl and i see you’ve got some duplicate content so probably it is the reason that you don’t rank hi in google.

    But you can fix this issue fast. There is a tool that generates content like human, just
    search in google: miftolo’s tools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bio-oil

Wat kan je allemaal met Bio-oil?

Real Techniques mini brush trio review

Real Techniques mini brush trio