Kiko perfect gel duo & coloured balm review

Kiko perfect gel duo & coloured balm review

Kiko Milano Cosmetics is al een tijdje gevestigd in Nederland. Ikzelf kom eigenlijk nooit bij Kiko Cosmetics, omdat ik eigenlijk altijd andere make-up merken gebruik. Maar daar komt verandering in, want de producten die ik vandaag heb getest zijn echt goed. 
KIKO Milano Cosmetics werd bedacht en opgericht in 1997 door de Percassi. Het is een Italiaans merk van professionele cosmetica dat een assortiment geavanceerde make-up producten en gezichts- en lichaamsbehandelingen biedt. Het zijn veilige en efficiënte producten van zeer hoge kwaliteit, gemaakt voor de schoonheidswensen van vrouwen van alle leeftijden.

Kiko perfect gel duo
2-stappen nagellakset met gel-effect. De combinatie van kleuren top coat geeft maximale glans en zorgt dat de nagellak extreem lang blijft zitten, dankzij een exclusieve technologie die wordt geactiveerd met natuurlijk licht. Dag na dag wordt het glossy laagje op de nagel harder, waardoor de glans en de kleur tot 7 dagen* behouden blijven.

Kiko milano perfect duo gel

De kleur onthult al zijn intensiteit na de tweede laag. De textuur is rijk en crèmig. Het platte kwastje zorgt ervoor dat het aanbrengen van de perfect gel duo nagellak soepel gaat. Met het platte kwastje hoef je over één nagel maar 2 strookjes te lakken en de nagellak zit er egaal op. Wat mij opvalt aan de nagellak is dat de nagellak meteen in één keer dekt. Bij andere merken moet ik zeker wel 2 of meerdere laagjes aanbrengen, wil het goed dekken. 

Kiko Milano perfect duo gel

Op de verpakking staat het 2-stappenplan beschreven en ik heb die dan ook opgevolgd. Ik vond eigenlijk een laagje nagellak al genoeg. De nagellak droogt heel snel, pluspunt! Op de verpakking staat ook dat het drogen van de nagellak maar 2 minuten duurt. Nadat de nagellak droog was bracht ik de top coat aan. Het kwastje van de top coat is iets grover dan die van de nagellak. Dat stoort mij niet. De top coat heeft een droogtijd van 3 minuten. Ik heb de kleur 668, het is een donkere nude kleur. Heel mooi voor de winter. Ik vind de Kiko perfect gel duo fantastisch! De nagellak droogt super snel, mooi kleur en 7 dagen lang mooie verzorgde nagels. Ik ga zeker kijken voor meer kleurtjes. 

Kiko Milano perfect duo gel

 

Kiko coloured balm
Gekleurde balsem met hydraterende werking geeft de lippen een glanzende kleur. Formule verrijkt met: karitéboter met verzachtende werking, vitamine A, E en C. Toen ik het doosje openmaakte en de lippenbalm eruit haalde, viel mijn oog meteen op de mooie verpakking. De verpakking is zilver met een mooi gouden emblém.

kiko coloured lipbalm

Ik swatchde de lippenbalm eerst op mijn hand. De Kiko coloured balm heeft een zachte roze kleur, nummer 02 Vanilla. Ik haalde de coloured balm over mijn lippen en de balm smolt op mijn lippen. De Kiko coloured balm is boterzacht! Ik bleef de balm over mijn lippen smeren, kon niet stoppen… Zo zacht is de balm. Toen ik daarna in de spiegel keek schrok ik van de kleur. De kleur is niet wat ik gedacht had, het leek wel wit… Oei! De kleur hoopte zich op in mijn velletjes. Jammer van de kleur. Op de kleur na vind ik het product heerlijk, de balm verzorgt mijn lippen. 

Kiko coloured lipbalm

 

kiko coloured lipbalm

 

Verkrijgbaar bij Kiko Milano Cosmetics
Perfect gel duo € 7,95
Coloured lip balm € 5,95

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rituals geurkaars

Is dit het geld waard?! #1 – Rituals geurkaars

Happy new year tag 2018

happy new year tag