Keratine haar masker – Action

Heerlijk zo’n beauty zondag! Wanneer ik de tijd neem om mijn haar goed te verzorgen. Ik was natuurlijk een paar keer per week mijn haar en gebruik dan ook verzorgingsproducten, maar af en toe schiet het er wel eens bij in om een haarmasker te doen. Ik ben natuurlijk gek op de Action en daar verkopen ze ook haarproducten. Ik koop hier geregeld shampoos en conditioners, maar nog nooit een haarmasker. Totdat ik een hele nieuwe haarverzorgingslijn bij de Action zag.

Ik weet niet precies wat het merk is van het haar masker, maar de Action verkoopt verschillende producten uit deze lijn. 

Wat is het voor haarmasker?
Het is een keratine haar masker. Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Het haarmasker zorgt voor intense reparatie aan het haar. 

Het haarmasker wordt verkocht in grote pot van 300 ml en kost ongeveer €1,95. Dit is natuurlijk geen geld vergeleken alle andere merken. Maar hoe kan het dan dat het zo goedkoop is? 
Dit komt omdat de ingrediënten minder geconcentreerd zijn. Je haar zal wel zacht aanvoelen, maar nog niet volledig hersteld. Hiervoor moet je meerdere keren dit masker gebruiken. 

Het masker heeft een bloemige, frisse geur. Wanneer ik bij de kapper ben geweest ruikt mijn haar altijd heerlijk naar kappersproducten. Zo’n geur heeft het een beetje. Ik kan het niet goed uitleggen. Maar wanneer je benieuwd ben ruik zelf even in de Action. 

Het haarmasker heeft een lobbige substantie en is wit van kleur. Het haarmasker is makkelijk aan te brengen op het haar. TIP: Wanneer je je haar optimaal wil verwennen wikkel je haar dan in met een warme handdoek. (Een warme handdoek maak je door die onder een warme kraan nat te maken.)

Ik heb het masker op mijn droge haar aangebracht, hierdoor had ik wel meer product nodig dan wanneer ik dit op nat haar doe. Ik heb het masker voor 60 minuten laten intrekken. Op de pot staat maar 1 tot 3 minuten, maar ik vind dit veel te kort. 

TIP: Je kan dit masker ook inplaats van je conditioner gebruiken. Zo herstelt je haar sneller.

Ik spoelde mijn haar uit en voelde meteen dat mijn haar super zacht was. Ik liet mijn haar aan de lucht drogen en merkte echt verschil. Mijn haar pluisde veel minder en glansde mooi. 

Dit masker is echt een aanrader, wanneer je last hebt van pluizig, dof en droog haar. Het haarmasker is te vinden bij de haarproducten in de Action. 

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn was ruikt heerlijk!

Mijn ervaring met een Eyelove bril