Je eigen wenkbrauwen verven doe je zo!

lash&brow color kit kruidvat
Je eigen wenkbrauwen verven doe je zo!
Hoe handig is het dat je je eigen wenkbrauwen kunt verven. Dit scheelt tijd en geld! De laatste jaren zijn wij mensen geobserdeerd door wenkbrauwen. Wij willen de zo mooi mogelijke wenkbrauwen hebben. Maar om nou elke keer naar de beauty salon te gaan kost tijd en geld. Daarom test ik voor jullie deze Lash & Brow color kit van de Kruidvat. 

Ikzelf vind het eigenlijk niet nodig om mijn wenkbrauwen te verven. Mijn eigen wenkbrauw haartjes zijn erg donker van zichzelf. Maar ik wilde natuurlijk niet achter blijven en daarom heb ik dit Lash & Brow color kit in de kleur Black van Kruidvat aangeschafd. De Lash & Brow kit is verkrijgbaar in de kleuren: brown en black. Ik ben benieuwd of ik verschil ga zien!

De lash & brow color kit is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99

Voordat je gaat beginnen met het verven van je wenkbrauwen moet je je wenkbrauwen reinigen. Dit doe je door een wattenschijfje met micellair water over je wenkbrauwen heen te halen. Dit zorgt ervoor dat er geen make-up resten gaan mengen met de verf.

Het volgende wat ik moest doen is de vloeistof solution met een oorstokje aanbrengen op mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen waren doordrenkt met het vloeistof en dit moest ik 1 minuut laten inwerken. 

lash&brow color kit kruidvat

Daarna heb ik met een stokje de kleurgel op mijn wenkbrauwen aangebracht. Tip: kijk uit dat je niet te veel op je huid smeert, want je krijgt het er heel moeilijk vanaf. Wat je kan doen voordat je begint is een beetje vaseline aan te brengen op je huid. Dit zorgt ervoor dat je de verf makkelijk van je huid af kunt vegen. 

Ik heb de verf 15 minuten laten zitten en heb het daarna met een wattenschijfje van mijn wenkbrauwen gehaald.

Mijn mening:
Tsja, wat vind ik ervan? Ik zie het zelf niet zo goed. Dit komt omdat mijn wenkbrauwen al heel donker van zich zelf zijn. Ik denk wanneer je lichtere wenkbrauwen hebt dat dit product zeker werkt. Dit Lash & Brow kit is natuurlijk ook om je wimpers te kleuren. Ik ga dat zeker ook een keer uitproberen. 

Voor:

Na:

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bubble mask action

Bubble mask van Action review

Wat kan je allemaal met Bio-oil?

Bio-oil