Is het chocola of is het make-up?

 Ik ben gek op chocola en make-up! Hoe leuk is het dat I Heart Makeup hun producten in chocolade bars verpakt. I Heart Makeup bestaat alweer een tijdje en is verkrijgbaar bij o.a Kruidvat. Afgelopen 2 weken had Kruidvat 25% korting op de make-up van I heart makeup. Ik vond dat het tijd was om een nieuw oogschaduw palette aan te schaffen en heb gekozen voor de I heart makeup – Chocolate Rose Gold.

De Chocolate Rose Gold palette bevat warme donkere kleuren. Veel rood, bruin, oranje en glitter tinten vind je in dit palette.

De verpakking is natuurlijk geweldig, ik ben echt een chocolade liefhebber en dan gecombineerd met make-up, hemels! Hihi. 

Ik werk in een parfumerie & cosmetica winkel en vind het dan ook superleuk om make-up te dragen. Ik heb dit oogschaduw palette nu een paar dagen gebruikt en ik ben zeer enthousiast.

Het palette bevat matte en glitter oogschaduw kleuren, alle kleuren in het palette zijn super gepigmenteerd. Je hoeft maar één keer met je oogschaduwpenseel over de kleur heen en je hebt al genoeg om bijna 2 ogen ermee op te maken.

De glitter oogschaduws in het palette kan je met een nat penseeltje aanbrengen, dit geeft nog meer effect op de oogleden en zorgt ervoor dat de glitters goed op zijn plek blijven zitten. Ik vind de glitter oogschaduws nog meer gepigmenteerd dan de matte oogschaduws en dit is meestal bij andere merken andersom.

Je kan met dit palette helemaal losgaan. Je kan voor een natuurlijke look gaan of voor een opvallende look. 

Aan het eind van de dag zit mijn oogschaduw nog perfect! Ik gebruik dit palette van I heart makeup nu iedere dag en ga er zeker nog één aanschaffen. 

I Heart Makeup verkoopt verschillende oogschaduw paletten en elk palette heeft zijn eigen kleur chocola. De I Heart Makeup oogschaduw paletten zijn bij de Kruidvat te koop voor €9,99.

i heart makeup oogschaduw palette

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cleansing caps

Action aankoopjes #1