HOME MAKE-OVER #1

HOME-MAKEROVER #1
Wat heerlijk om weer een post voor mijn blog te schrijven. Ik ben er een tijdje uit geweest, omdat ik het erg druk had met van alles en nog wat… Je kent dat wel. Tussendoor ben ik nog met vriend op vakantie geweest naar Sicilië, we hebben genoten! 
Ik ben thuis druk geweest met het veranderen van mijn interieur.  Alles was bij mij thuis zó op elkaar afgestemd, we leefden in beige, bruine en créme tinten. Ik vond dat het tijd werd voor iets nieuws! Elke keer nadat ik thuis kwam van werk had ik een heel onrustig gevoel wanneer ik op de bank zat. Alles van mijn interieur stoordde mij en ik wilde zo snel mogelijk iets nieuws, liever gisteren dan vandaag. Nadat ik een aantal dagen op Pinterest had gezeten, wist ik wat ik wilde. Ik wil mijn interieur veranderen in een mixtje van Scandinavisch, Amerikaans en een beetje van mijzelf. 

De kleuren:
Ik was het zat dat ik geen kleur in huis had en dat altijd alles maar op elkaar afgestemd was. IK WIL MEER KLEUR! Daarom heb ik allerlei gekleurde accesssoires toegevoegd aan mijn interieur en hier en daar een meubeltje verwisseld. De kleuren die ik heb toegevoegd zijn roze, turquoise, goud en beetje geel. 

Wandplank:
Ik begon de posters te veranderen op mijn wandplankje, dit gaf al zo´n andere uitstraling. Daarnaast heb ik nog een leuke roze lampionen slinger opgehangen, die trouwens super leuk staat als het wat donkerder wordt en je de lampjes aan doet. Ik kwam nog een leuk flamingo bord tegen bij de Action en zette die ook op de plank. Nadat ik mijn wandplank opnieuw had gedecoreerd wilde ik niet meer stoppen met het veranderen van mijn interieur. Het gaf mij echt een blij gevoel.

Bank:
Met mijn bank ben ik opzich erg blij. Het liefst zou ik een roze fluwelen bank willen hebben, maar ach ik kan niet alles hebben. Daarom leek het mij een goed plan om wat leuke kussens op de bank te leggen. Bij de Action hebben ze nu zulke leuke kussens in verschillende kleuren en printjes. Ik kocht de gele ronde en de zwart, creme geruite.

Salontafel:
De salontafel was ook wel een dingetje. Ik had deze salontafel nog maar net, maar ik was hem zat. De salontafel vind ik voor onze woonkamer net iets te groot en ik was dat bruine hout zat. In één van mijn eerste posts over interieur vertelde ik hoe ik een gouden bijzettafeltje had gedecoreerd. Klik hier om deze post te lezen. Ik haalde de landelijke salontafel weg en zette op die plek mijn gouden bijzettafeltje. Mijn gouden salontafeltje past goed bij de rest, het enige nadeel is dat wij eigenlijk heel vaak voor de televisie avondeten en dit tafeltje nu te klein is. Het positieve eraan is dat wij nu vaker aan de eettafel hebben gegeten. 

Ik ben heel blij dat ik mijn interieur aan het veranderen ben. Wanneer ik thuis kom voelt het ook echt als thuis. Ik ga mijn hele huis opnieuw inrichten, ben je benieuwd meld je dan aan voor de nieuwsbrief en mis geen enkele home makeover meer. 

Het resultaat:

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

2 Comments

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier wordt mijn haar blij van!

Weg met scheerirritatie!