Hoe werkt de siliconen spons?

siliconen spons review
Hoe werkt de siliconen spons?
Een tijdje geleden kwam de siliconen spons op de markt. Ik was nog niet enthousiast en heb mijn vertrouwde Beautyblender toen ook nog niet ingeruild. Totdat ik van de week bij de Kruidvat was en daar de siliconen spons voor de helft van de prijs zag. Ik kon hem niet laten liggen en heb de siliconen spons toen gekocht.

Wat vind ik van de siliconen spons?

Zacht?
Toen ik de siliconen spons uit de verpakking haalde verbaasde mij hoe zacht hij eigenlijk is. Het is natuurlijk niet met een Beautyblender te vergelijken. Maar ik was duidelijk verrast. 

Nat maken? 
Zoals ik gewend ben met de Beautyblender moet je die voor gebruik nat maken. Bij de siliconen spons hoeft dat niet. Je kan meteen aan de slag. Dat is wel een pluspunt! Nu hoef ik niet eerst naar de badkamer om mijn spons nat te maken.

siliconen spons review

In gebruik?
Ik druppelde wat foundation op de spons en kwam er al snel achter dat ik veelte veel foundation had gebruikt. Nog een pluspunt! De spons zuigt geen foundation op, dus heb je minder foundation nodig en dat scheelt weer geld. Ik vind dat de siliconen spons de foundation op mijn wangen goed verdeeld en mooi blend. Je moet wel echt deppende bewegingen maken anders krijg je vegen. De rest van mijn gezicht vond ik wat lastiger met de siliconen spons. De siliconen spons kan moeilijk in kleine hoekjes komen zoals bij mijn ogen. Ik krijg daar de foundation niet mooi gedekt. Ik zal daar dan ook altijd mijn Beautyblender voor gebruiken.

siliconen spons review

Hygiënisch?
De siliconen spons is zeker hygiënisch omdat er geen gaatjes in de spons zitten. De bacteriën kunnen zich niet ophopen in de spons. Wanneer ik klaar ben met mijn foundation aanbrengen spoel ik de siliconen spons af en is hij weer klaar voor gebruik.

 

siliconen spons review

Siliconen spons of Beautyblender?
Ofcourse, kies ik voor mijn vertrouwde Beautyblender. Veel fijner in gebruik! De beautyblender is zacht en met het puntje kan ik makkelijk in al mijn hoekjes. Ook vind ik dat de Beautyblender mijn foundation mooier blend op mijn gezicht.

Ben je benieuwd en wil je hem toch aanschaffen?!

De siliconen spons is verkrijgbaar bij:
Kruidvat € 1,99
Boozyshop NU SALE € 1,49

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starskin hollywood hand model mask

Poezelige handjes met Starskin – Hollywood hand model mask gloves

Wat doet Castor olie/Wonderolie?

castor olie review