Hier wordt mijn haar blij van!

Hier wordt mijn haar blij van!
Ik ben al eeuwig op zoek naar goede producten voor mijn haar. Elke keer denk ik dat ik iets gevonden heb, maar dan na enig gebruik kom ik er toch achter dat het niet echt iets is voor mij. Totdat ik in een vlog van Queen of the jetlags een product voorbij zag komen. Ik wilde dit ook proberen! 

Sommige meiden wassen hun haar en laten het dan opdrogen aan de lucht en dat zit het super mooi. Ik kan dit echt niet! Wanneer ik mijn haar was moet ik er altijd een product in doen en daarna mijn haar in model föhnen, wil ik dat het niet pluist. Totdat ik het product Gliss Kur – Repair control cream supreme length ontdekte, nu kan ik mijn haar ook laten opdrogen aan de lucht zonder dat het pluizig wordt. 

Wat is Gliss Kur – Repair control cream supreme length?
Het is een leave-in masker die het haar hersteld en pluis tegen gaat. De Gliss Kur formules bevatten keratine serum om bestaande schade te herstellen en het haar te beschermen tegen toekomstige schade.

Hoe gebruik ik de Repair control cream?
Nadat ik mijn haar heb gewassen, dep ik mijn haar droog met een handdoek. Ik doe een beetje product in mijn handen en verdeel dit over de lengtes en punten van mijn haar. Wanneer ik mijn  haar laat drogen aan de lucht doe ik er verder niks meer mee en zit het gewoon goed. 

Deze Repair control cream kun je ook gebruiken als een leave-in mask. Voordat je gaat slapen verdeel je het product goed door je haar, zodat alles bedekt is met het product. De volgende ochtend was je je haar en voelt je haar zijde zacht aan. 

Je kan dit product ook gebruiken op droog haar. Wanneer je puntjes een beetje droog aanvoelen, verdeel je wat product op lengtes en punten. Zo ziet je haar en weer mooi verzorgd uit. 

Mijn mening:
Ik ben super enthousiast over de Gliss Kur repair control cream, omdat het mijn haar pluisvrij maakt en een super zachte textuur geeft. Ik kan mijn haar nu ook na het wassen aan de lucht laten opdrogen, zonder dat het pluizig is of ontploft eruit ziet, hihi. De repair control cream heeft een zoete bloemige geur en is roze van kleur. Nadat ik het product in mijn haar heb aangebracht blijf je de geur ook heel de dag ruiken, pluspunt!

Voor

Na

Waar te koop en hoe duur?
Kruidvat €5,99 
Etos €5,99

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koningsdag 2018

HOME MAKE-OVER #1