GOLD MASK – Action

Ik ben gek op maskers voor mijn gezicht, hoe leuk is het dat Action nu een goud peel off masker verkoopt!

Wat is een peel off masker?
Een peel off masker is een masker dat na enige tijd op het gezicht hard wordt. Wanneer het masker hard is geworden kun je dit van je gezicht aftrekken.

Peel off gold mask Action
Ik vind het heerlijk om ’s avonds een maskertje op mijn gezicht aan te brengen en dan eigenlijk het liefst eentje die mijn huid goed verzorgt. De peel off gold mask van de Action geeft een goede verzorging aan de huid en gaat veroudering van de huid tegen. De gouden maskers koop je in een verpakking van 5 stuks voor €0,98. Dit is natuurlijk geen geld! Je betaalt per masker máár €0,19!

Mijn mening:
Zelf ben ik niet echt een voorstander van peel off maskers, omdat wanneer ik het masker van mijn gezicht haal geen fijn gevoel vind. Nu zal je wel denken waarom koop je dan dit PEEL OFF masker?! Ik kon dit masker niet laten liggen, omdat het masker goud van kleur is.

Toen ik dit masker aanbracht op mijn gezicht, merkte ik meteen dat de geur van het masker mij niet aansprak. De geur van het masker is erg synthetisch en erg overheersend.

Elk zakje bevat 8 gram masker en vond dit met aanbrengen erg weinig. Het textuur van het masker is erg stroperig en was lastig aan te brengen op mijn gezicht. Ik kreeg het masker niet egaal op mijn gezicht.

Toen het masker na 15 minuten was uitgehard, kon ik het van mijn gezicht aftrekken. Het verbaasde mij hoe goed ik dit masker van mijn gezicht kon trekken. Het masker kwam bijna als een geheel ervan af. Het deed ook helemaal geen zeer.

Mijn huid voelde zacht aan, maar ik had niet het idee dat het masker iets verzorgends gedaan had. Ik heb na het masker meteen een hydraterende creme aangebracht.

Al met al is het een oké masker…De gouden kleur van het masker is natuurlijk wel erg leuk. Alleen de werking vind ik minder. Maar ja wat verwacht je ook voor die prijs.

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

XXL Power Sponge – Action

Vintage blazer van de kringloopwinkel