Gezichtsroller wat is dat?

Altijd leuk wanneer er weer nieuwe gadgets op de markt komen. Deze nieuwe gadget schijnt echt een ‘musthave’ te zijn! Het is namelijk een gezichtsroller, die ervoor zorgt dat je huid gaat stralen!

Ik ben vaak op social media te vinden en zie daar regelmatig nieuwe producten voorbij komen, zo ook de gezichtsroller. Ik ben op onderzoek gegaan en heb er eentje via Aliexpress gekocht. Ik heb dit via Aliexpress gedaan, omdat het daar veel goedkoper is en ik de gadget eerst wilde uitproberen.

Op Aliexpress vind je allerlei soorten rollers voor het gezicht. De een is glad en de andere heeft karteltjes. Ik heb de roller met karteltjes gekocht, omdat de karteltjes ervoor zouden zorgen dat mijn gezichtsverzorgings product beter in de huid zal worden opgenomen.

Ik heb de roller nu ongeveer 2 weken gebruikt en ik ben erg enthousiast! Ik gebruik de roller elke ochtend en avond wanneer ik mijn verzorgingsproducten gebruik.

Ik reinig mijn gezicht en breng daarna een serum aan over mijn gezicht. Ik masseer dit met de roller in op mijn huid. Het serum trekt hierdoor veel sneller in de huid. De roller zorgt voor een betere opname en maakt mijn huid erg zacht. Nadat het serum is ingetrokken, gebruik ik hier overheen een creme die mijn gezicht heerlijk hydrateert en ik gebruik hier natuurlijk mijn roller voor.

Na 2 weken merk ik dat mijn gezicht zachter en gladder aanvoelt. Ik weet zeker dat dit door de roller komt, omdat ik hiervoor de gezichtsverzorgings producten gebruikte zonder de roller.

In het begin moest ik erg aan het gevoel wennen wanneer ik met de roller over mijn gezicht ging. Het is niet pijnlijk, maar ik moest er even aan wennen.

TIP! Wanneer je de roller in de koelkast bewaard, wordt de roller koud en geeft dan een kalmerend effect op je huid.

Ik heb de roller voor nog geen €2 op Aliexpress besteld dus het zal geen echt natuursteen zijn. De rollers worden op andere sites aangeboden voor ongeveer €35 per stuk. Wanneer je de roller koopt met echt natuursteen zou dit nog beter werken.

Wat vind jij van deze gadget? Laat het mij weten in een reactie hieronder.

xxx Jill Evelyn

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

3 Comments

 1. Hoi hoi het lijkt me heerlijk om dit ook te gaan gebruiken! Heb je een linkje of een naam waar ik dit bij Ali kan bestellen? Alvast bedankt! Groetjes, Ingrid

  • Hi,
   jeetje ik zie nu pas je reactie! Ik heb geen linkje meer van dit product, maar als je op Aliexpress zoekt naar gezichtsroller dan vind je een soort gelijke.
   groetjes,
   Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

win actie action

En de winnaar is…

Verantwoord een terrasje pakken in de zomer.