Foreo + Starskin

Foreo + Starskin

Ik heb de Foreo Luna mini 2, anderhalf jaar geleden bij de Douglas gekocht. Met de intensie om hem elke dag goed intensief te gebruiken, nu is dat niet echt gelukt. En de reden dat ik hem eigenlijk al een jaar lang niet gebruikt heb is dat ik er gewoon geen tijd voor maak. Ik vond het op sommige dagen te veel werk. Het apparaatje en ik hebben een soort haat-liefde relatie. De ene dag was ik dolgelukkig met hem en de andere dag had ik geen zin in hem. Maar daar moet verandering in komen! Wanneer ik de Foreo heb gebruikt, voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Ik merk echt dat mijn huid goed gereinigd is.
Ik ga de Foreo vooral ’s avonds gebruiken, omdat ik dan de meeste tijd heb en ik heel de dag make-up heb gedragen. Ik wil dat mijn huid voor het slapen gaan goed gereinigd is. 

Wanneer ik ’s avonds na een lange dag werken eindelijk mijn make-up eraf kan halen, voelt dat altijd als een verademing. Ik gebruik om mijn make-up eraf te halen, reinigingsdoekjes en micellair water. Daarna stap ik onder de douche en was mijzelf. Wanneer ik mijzelf afdroog en de handdoek over mijn gezicht haal, zie ik 9 van de 10 keer nog make-up op de handdoek. Dit betekent dat ik mijn gezicht niet goed schoonmaak. Daarom heb ik een goed voornemen voor 2018, ik ga de Foreo elke dag gebruiken!! Nu weet ik dat als je een voornemen voor het nieuwe jaar hebt, dat je het gewoon NU moet doen. Dus ik start er vandaag mee en laat jullie zien hoe ik hem gebruik.

Als je de Foreo Luna mini 2 aanschaft, laad hem dan eerst goed op. Zo kan je ’s avonds meteen aan de slag. De Foreo wordt verkocht in een compact hoesje en kan je eventueel ook meenemen als bescherm hoesje voor op reis. In de verpakking zit de Foreo en een oplaadsnoertje. Voor het opladen moet jij zelf nog wel een stekker hebben, denk aan een stekker van een IPhone oplader of aan de computer. Wanneer je de Foreo hebt opgeladen, kan je er 5 maanden mee doen!! Dat vind ik een goed pluspunt.

Als je de Foreo aanzet gaat hij meteen trillen en kan je aan de slag. Op de Foreo zitten 2 standen, zo kan je hem instellen hoe jij het graag wilt. Wanneer ik hem op mijn neus zet, doe ik hem altijd een standje lager. Dat vind ik fijner, want zo trilt niet heel mijn neus van mijn hoofd. De Foreo heeft 2 kanten, een zachte kant en een wat grovere kant. Je kan zelf kiezen welke jij het fijnst vindt. Om de 15 seconden heeft de Foreo een korte pauze, zo weet je dat je moet switchen naar het andere gedeelte van je gezicht. Als ik klaar ben met het reinigen van mijn gezicht, spoel ik hem af en laat hem goed drogen. Ik vind de siliconen verpakking super fijn, zo blijft de Foreo hygiënisch in gebruik en hoef je ook geen nieuwe opzetborsteltjes te kopen. Ik gebruik de Foreo nu met mijn nieuwe Starskin reinigingsfoam.

De reiniging van Starskin ziet er anders uit dan de doorsnee reinigers verpakkingen, vaak worden andere reiniging verkocht in een tube of pompflacon. Het product is dik van textuur en daarom lastig om het uit de verpakking te krijgen. Je moet dan ook hard in het zakje knijpen wil het eruit komen. Als het product er dan eindelijk uit is, ziet het zakje er verschrompelt uit. Hoe meer het zakje leeg raakt, hoe moeilijker je het kan neerzetten op je wasbak.

Het Starskin – detoxing sea kelp leaf cleansing foam is een zuiverende reiniging op basis van schuim en doordrenkt met actieve marine extracten die de huid reinigen en voeden. Deze rijke en romige SLS-vrije cleanser, die gebruik maakt van de meest krachtige plantaardige extracten van de oceaan, combineert puur gletsjer water uit de Zwitserse Alpen met ontgiftende zeekelp bladeren, verhelderende green caviar zeewier, verzachtende zeekomkommer en voedende spirulina om die te reinigen en te voeden. De luxe schuim dat zich met klei oplost verwijdert dagelijks vuil en make-up waardoor de huid gereinigd, verfrist en zacht aanvoelt en een gezonde gloed achterlaat. Wanneer ik mijn huid hiermee gereinigd heb voelt mijn huid schoon aan. Als ik mijn hand over mijn wang heen haal, voelen die super zacht en ziet mijn huid er ook schoon uit.

Conclusie:
Foreo Luna mini 2
Hygiënisch en makkelijk in gebruik. Je legt er wel wat centjes voor neer, maar wanneer je hem dan ook heb aangeschaft hoef je geen opzetborsteltjes te kopen. Dus in verhouding met andere reinigingsborstels ben je goedkoper uit. Daarnaast is de Foreo waterdicht en kan je ermee onder de douche staan.
Verkrijgbaar in verschillende kleuren:
Douglas € 141,78

Starskin – detoxing sea kelp leaf cleansing foam
De reiniging maakt mijn huid grondig schoon en dat voel je ook. Minpuntje de verpakking. Zal ik dit product nog een keer kopen? Ja !
Verkrijgbaar:
Douglas € 22,91

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 dingen die je kan doen in de winter

DIY – never ending rose